Παρασκευή, Ιουλίου 29, 2016

Άντεξε η ΑΕΚ στη Γαλλία


Ανέπαφη κράτησε την εστία της η Ένωση κόντρα στη γαλλική Σεντ Ετιέν, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον Γ' προκριματικό γύρο του Europa League.

Η «λευκή» ισοπαλία (0-0) ήταν το φυσιολογικό επιστέγασμα της πολύ καλής ανασταλτικής εμφάνισης της ΑΕΚ ...στο «Ζοφρουά Γκισάρ».

Η ελληνική ομάδα πατούσε γερά στο γήπεδο μέχρι το 40' λεπτό, όταν οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα, περιορίζοντας την Ένωση σε δεύτερο ρόλο. Ωστόσο, οι Γάλλοι δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι ουσιαστικό και πλέον η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ στις 4 Αυγούστου.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Σιμόες, Γιόχανσον, Μπαρμπόζα, Βάργκας (67’ Γαλανόπουλος), Μάνταλος (83’ Πλατέλλας), Πέκχαρτ (46’ Μπακασέτας)

Σεντ Ετιέν: Ρουφιέρ, Κατρίν, Περέν, Πογκμπά, Πολομά, Παγιό (68’ Νταμπό), Σελνάες, Λεμουάν, Αμουμα (86’ Μονέ – Μπακέ), Τανάν (64’ Μπέριτς), Ρου

Για την ίδια διοργάνωση, ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε στο «AZ Stadion», με 0-1 από την ολλανδική Άλκμααρ, αλλά δεν έχασε τις ελπίδες πρόκρισης στα play off του Europa League. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Λούκασεν στο 36΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου