Δευτέρα, Ιουλίου 04, 2016

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΩΣ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Είναι ένα μοναδικό φαινόμενο... Γενικώς στην δεξιά, δεν είμαστε και ποτέ ...πολύ.... πολυσκεπτόμενοι και προβληματισμένοι...Συνήθως οι ηγέτες μας-δεν εννοούμε φυσικά τον Αντωνάκη και τον Κούλη -ήταν λίγο ή περισσότερο πιο μπροστά και κατηύθυναν το πόπολο.
Αυτή είναι, η πικρή αλήθεια. Η σημερινή πραγματικότητα, για την Νέα Δημοκρατία, είναι πιο σκληρή.
Διατηρεί τους λιγοστούς.... ψηφοφόρους της -μην απατάσθε, δεν έχει αυξηθεί η δύναμη της Νέας Δημοκρατίας επί Κούλη, αντίθετα μειώθηκε, απλώς ο Σύριζα πέφτει- κυρίως εξαιτίας ενός φαινομένου "πολιτικής ομοιοπαθητικής", με αντικείμενο το μίσος στον Σύριζα...
Ενώ οι άσχετοι ανοητούληδες δεξιοί του διαδικτύου, μιλούν για τα κακά της αριστεράς.... που έχει εφαρμόσει νεοφιλελεύθερη πολιτική, ο απλός κόσμος, εγκλωβίζεται στην λογική του μίσους απέναντι στην δήθεν αριστερά.
Εάν ήταν αριστερά.. θα είχαν πέσει ήδη. Το απλοϊκό, όσο και ανόητο αυτό συναίσθημα του μίσους και της αντίθεσης, λες και είμαστε στην δεκαετία του πενήντα, εκμεταλλεύονται κάθε είδους Γεωργιάδηδες, για να διατηρήσουν την εκλογική τους πελατεία. Στην ουσία, δεν κάνουν τίποτε άλλο, παρά να μιμούνται τα ανδρείκελα του Σύριζα και γίνονται και χειρότεροι, γιατί δεν έχουν επιχειρήματα.
Ο απεγκλωβισμός από την μέθοδο αυτή της ομοιοπαθητικής, είναι η επιχειρηματολογία.
Είναι η εκπομπή ουσιαστικών μηνυμάτων, εκ μέρους του κόμματος, με επιχειρήματα που θα γίνουν καραμέλα για τον έρμο τον δεξιό, του καφενέ.
Να έχει κάτι να πει.Το ότι ο Σύριζα μας γονάτισε, δεν είναι επιχείρημα ουσιαστικό και δεν στέκει.
Το γνωρίζουμε όλοι, το έχουμε αποδεχθεί..
Γιατί όμως... αιωρούμεθα πάνω από τα πολιτικά πτώματα της Νέας Δημοκρατίας και δεν κατεβαίνουμε να τους δώσουμε ζωή, μένοντας απαθείς στα σαλπίσματα του Κούλη;
Γιατί δεν έχει να μας πει τίποτα ο Κούλης... Αυτήν την δεύτερη σκέψη, την κάνουν μόνον σκεπτόμενοι δεξιοί...
Οι υπόλοιποι περιχαρακώνονται στο μίσος τους, θεωρούν ότι ευθύνεται ο Σύριζα, ακόμα και γιατί η γυναίκα τους τους απάτησε και ζουν με καθημερινό αυξανόμενο μίσος ..
"Να δείτε τι θα πάθετε"....Άλλη βασική διαφορά, μεταξύ σκεπτόμενων δεξιών και ηλίθιων γκάγκα κομματικών...
Οι πρώτοι δεν θέλουν να έλθουν ως τιμωροί. Δεν ισχύει φυσικά το "ό,τι έγινε έγινε", αλλά εν πάση περιπτώσει δεν είναι αυτή η προτεραιότητά τους. Οι γκάγκα  θεωρούν ότι πρέπει να πάρουν όλα τα κεφάλια των δήθεν αριστερών, να τα παλουκώσουν στο Σύνταγμα.


Οι σκεπτόμενοι δεξιοί, πατριώτες ριζοσπάστες, είναι πιθανότατα το πλέον βασανισμένο κομμάτι της πολιτικής μας σκηνής. Πρώτον, διότι ψάχνουν αντιπροτάσεις και λύσεις, χωρίς φυσικά να βρίσκουν, στις καθημερινές αθλιότητες της κυβέρνησης και δεύτερον, διότι θεωρούν το ίδιο αποκρουστικούς τους Συριζαίους ιθαγενείς με τους δεξιούς γκάγκα... Γι' αυτό βρε αδελφέ λένε ότι...βρίσκονται στον μεσαίο χώρο (έτσι για αυτοπροσδιορισμό)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου