Τετάρτη, Ιουλίου 20, 2016

Αδωνις: Ο Τσίπρας συνάντησε τον ΓΑΠ – Ο Καμμένος τον έλεγε Γερμανοτσολιά και broker

ΟΙ ΟΒΙΔΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε στην ομιλία του στη Βουλή ο Αδωνις Γεωργιάδης στρέφοντας τα πυρά του κατά Τσίπρα και Καμμένου.

Ο αντιπροέδρος ....της Νέας Δημοκρατίας, αφού ξεκίνησε λέγοντας πως «είναι πραγματικά αδύνατον κανείς να παρακολουθήσει τις οβιδιακές αλλαγές του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρθηκε στην σημερινή συνάντηση Τσίπρα-Παπανδρέου. «Αλήθεια θυμάστε πως έλεγε ο κυβερνητικός σας συνεταίρος. Πάνος Καμμένος τον Γιώργο Παπανδρέου; «Μπρόκερ» τον έλεγε που μας έβαλε στο Μνημόνιο για να βγάλει η οικογένειά του λεφτά που είχε επενδύσει στα CDs. Και μετά από αυτά πάλι ο κ. Καμμένος έλεγε τον κ. Γιώργο Παπανδρέου γερμανοτσολιά που μας έβαλε στο Μνημόνιο που ήθελαν οι Γερμανοί» είπε χαρακτηριστικά ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Συνέχισε στους ίδιους τόνους λέγοντας πως «αν κανείς βγάλει άκρη βλέποντας από την μια τον πολιτικό σας συνεταίρο Πάνο Καμμένο και από την άλλη τον κ. Τσίπρα να συναντάται με τον Γιώργο Παπανδρέου θα πάρει βραβείο. Μόνο ένα μπορεί κανείς να καταλάβει από αυτές τις δύο εικόνες και αυτό είναι ο πολιτικός σας τυχοδιωκτισμό για την εξουσία» είπε απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υπενθύμισε πως ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής δήλωνε ότι «έχουμε 197 ψήφους και μπορεί να βρεθούν οι 200» για να διερωτηθεί: «Τότε στους 197 ψήφους δεν συνάθροιζε τους ψήφους της Χρυσής Αυγής; ‘Άλλο εάν η Χρυσή Αυγή - είπε- είδε ότι δεν υπάρχουν οι 200 ψήφοι και γι αυτό δεν μπαίνει στην ψηφοφορία. Εάν όμως βρισκόντουσαν οι τρεις που σας έλειπαν και η Χρυσή Αυγή αποφάσιζε και ψήφιζε, τότε μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας έλεγε, αυτό μας έχει πει και άλλοτε ο κ. Βούτση, ότι εμείς δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε τις ψήφους σε επιθυμητές ή όχι;» είπε.



Πηγή: Αδωνις: Ο Τσίπρας συνάντησε τον ΓΑΠ – Ο Καμμένος τον έλεγε Γερμανοτσολιά και broker | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/279157/adonis-o-tsipras-synantise-ton-gap-o-kammenos-ton-elege-germanotsolia-kai-broker#ixzz4EtO8qY6U

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου