Κυριακή, Αυγούστου 28, 2016

Ανατριχιαστικό γράμμα: Πυροσβέστης ζητά συγγνώμη από 8χρονη νεκρή του σεισμού στην Ιταλία - «Φτάσαμε αργά, θα είσαι άγγελος εκεί ψηλά»

ΠΟΝΟΣ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ

Ο πόνος και η θλίψη για τα θύματα του σεισμού στην Ιταλία έχουν ξεπεράσει τα ανθρώπινα όρια.

Και μέσα από αυτό.... τον πόνο, δημιουργούνται και ιστορίες που αναδεικνύνουν την ανθρωπιά.

Μια από τις χαρακτηριστικές ιστορίες που συγκίνησαν, ήταν αυτή της 8χρονης Τζούλια που έγινε η ασπίδα και κάλυψε με το κορμάκι της την 4χρονη αδελφή της, όταν κατέρρευσε το σπίτι της γιαγιάς του όπου βρίσκονταν.

Χάρις στην μεγαλειώδη πράξη της αδελφής της, η 4χρονη βρέθηκε χωρίς καμία γρατζουνιά κάτω από το νεκρό κορμί της αδελφής της.

Σήμερα, μέρα θρήνου στην Ιταλία αφού γίνονται οι κηδείες των θυμάτων, ο πυροσβέστης που ανέσυρε το πτώμα της 8χρονης έγραψε ένα γράμμα που της ζητά συγγνώμη που δεν έφτασε εκεί νωρίτερα και που δεν κατάφερε να την σώσει.

«Γειά σου μικρή. Συγγνώμη που φτάσαμε αργά. Δυστυχώς είχες ήδη σταματήσει να αναπνέεις αλλά θέλω να ξέρεις από εκεί ψηλά που βρίσκεσαι ότι κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να σε βγάλουμε από εκεί. Όταν επιστρέψω στο σπίτι μου στην Λ' Άκουιλα θα ξέρω ότι υπάρχει εκεί ψηλά ένας άγγελος που με παρακολουθεί από τον ουρανό και ότι τη νύχτα θα λάμπεις σαν αστέρι».

«Γειά σου Τζούλια, ακόμα κι αν δεν με γνώρισες ποτέ. Σε αγαπώ. Αντριου».

Το γράμμα του πυροσβέστη:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου