Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2016

Η... πάρα πολύ στενή σχέση του Κυρανάκη της ΝΔ με τον εχθρό της Ελλάδας Κρουτς

Από εργοστάσιο τους βγάζουν;
Στενές σχέσεις με τους εχθρούς της Ελλάδας

Στενές σχέσεις με ό,τι πιο ακροδεξιό και αντιευρωπαϊκό μπορεί να συναντήσει κανείς στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και με ότι πιο δεδηλωμένα ανθελληνικό στοιχείο έχει αναπτύξει ο...... νέος ακραίος νεοφιλελεύθερος αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και προσωπική επιλογή του διαπιστωμένα ανίκανου, Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Είναι γνωστές, λοιπόν, οι στενές σχέσεις που έχει με τον ανθέλληνα υπουργό Εξωτερικών της Αυστρίας.

Ο 29χρονος υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας έχει επιτεθεί ουκ ολίγες φορές σε βάρος της Ελλάδας, κατηγορώντας την για έλλειψη βούλησης στο θέμα της αντιμετώπισης του προσφυγικού. Φτάνοντας ακόμη και στο σημείο να απειλεί ακόμη και για κλείσιμο συνόρων.

Ο Κρουτς, αν και δεν έχει πτυχίο (Κάτι περίπου σαν την αριστεία της οικογένειας Μητσοτάκη), ανέβηκε ραγδαία στην ιεραρχία του συντηρητικού κόμματος της Αυστρίας και απολαμβάνει της εμπιστοσύνης υψηλά ιστάμενων παραγόντων από το εσωτερικό του Λαϊκού Κόμματος.

Το άγνωστο –μέχρι στιγμής- αλλά πολύ σημαντικό σημείο είναι πως ο νεαρός υπουργός είχε πάντα πολύ στενή συνεργασία με την ΟΝΝΕΔ και μάλιστα είναι πολύ καλός φίλος και συνεργάτης με τον πρόεδρο της Νεολαίας του ΕΛΚ –και νούμερο 2 του στενού πυρήνα του Κυριάκου Μητσοτάκη– Κωνσταντίνο Κυρανάκη, ο οποίος ανέλαβε αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου. Χαρακτηριστικό της δυνατής σχέσης, της ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗΣ σχέσηςμ είναι ότι ο Κουρτς έπαιξε τον πλέον καταλυτικό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του Κυρανάκη για την προεδρεία της νεολαίας του ΕΛΚ.

Είχε προηγηθεί ένα ταξίδι του Κυρανάκη στην Αυστρία με σκοπό τη στήριξη της υποψηφιότητας του Κουρτζ τον Σεπτέμβριο. Ο Κ. Κυρανάκης βρέθηκε Αυστρία για να βοηθήσει τον προεκλογικό αγώνα του πολύ καλού του φίλου, ασκόντας επιρροή στην ελληνική παροικία της περιοχής.

«Στήριξα την υποψηφιότητά του πηγαίνοντας στα ελληνικά μαγαζιά και μιλώντας για εκείνον», είχε δηλώσει στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως φαίνεται οι σχέσεις του περιβάλλοντος Μητσοτάκη με τους μεγαλύτερους πολέμιους της χώρας είναι κάτι παραπάνω από στενές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου