Δευτέρα, Αυγούστου 22, 2016

Ο ΚΟΥΛΗΣ, ΟΙ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Είναι απίθανοι οι τύποι. Όποτε τους βολεύουν οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης, έχει καλώς. Όταν δεν τους αρέσουν και ανατρέπουν την βρώμικη ιστορία τους, όπως το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ και του Γεωργίου, τότε απειλούν θεούς και δαίμονες και ανατρέπουν κάθε λογική.
Έβαλε λοιπόν ο Κυριάκος, έναντι πινακίου...αδείας τηλεοπτικής και έγραψαν ότι η όλη υπόθεση με την παραπομπή του Γεωργίου, έγινε για να...διχάσει την Νέα Δημοκρατία. Φωνάζει ο Κούλης στις εφημερίδες και η μια γράφει μακακίες και η άλλη ψιθύρους του Κούλη "δεν θα αυτομαστιγωθούμε κιόλας για την ιστορία του Γεωργίου". Αυτός είναι ο Κυριάκος. Δεν έχει κατανοήσει ακόμα, ότι ο ίδιος είναι που διχάζει με την πολιτική του την Νέα Δημοκρατία. Δεν είναι η αδέκαστη Δικαιοσύνη που όποτε δεν μας αρέσουν οι αποφάσεις της, ξεσηκώνουμε τον κόσμο.
Όλο το ψεύτικο οικοδόμημα, που έκτισαν τα περίπτερα οι ανύπαρκτοι Γιωργάκης Παπανδρέου, Φωφούλα, Πάγκαλος, Βενιζέλος ο αστείος Θεοδωράκης οι γελοίοι του ανύπαρκτου ΠΑΣΟΚ και των Σημιτικών κομπλεξικών στην απέξω...πονάει και ανατρέπεται το σύμπαν.


Εάν η απόφαση της Δικαιοσύνης είναι καταδικαστική Αντωνάκηδες, Βενιζέλοι, Κούληδες θα καθίσουν στον σκαμνί και θα τους κρίνει η ιστορία. Μέχρι τότε...μόκο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου