Σάββατο, Αυγούστου 27, 2016

Σαμαράς, Καραμανλής και πολλοί άλλοι στον γάμο Παπαμιμίκου – Σόνιας!...

Πολιτικοί, επιχειρηματίες και λίγοι φίλοι αναμένεται να δώσουν το παρών στον γάμο του πρώην γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Παπαμιμίκου με την...αγαπημένη ανιψιά του ομογενή επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, Σόνια!

Ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε πως οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν.... τους εκατό, ωστόσο για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις το ζευγάρι αποφάσισε να διευρύνει τον κύκλο καλεσμένων του στους 500.


Μεταξύ άλλων σύμφωνα με πληροφορίες προσκλητήρια έχουν λάβει ή θα λάβουν εντός των επόμενων ημερών οι δυο πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής όπως και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Από τα τοπικά στελέχη της Θεσσαλονίκης έχουν προσκληθεί επίσης ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Μηνάς Σαμαντζίδης, ο επίσης πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Νομού Θεσσαλονίκης Βάκης Φραντής, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρώην ειδικός γραμματέας του υπουργείο Άμυνας επί κυβερνήσεως ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, Αντώνης Οικονόμου, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, βουλευτές του κόμματος και στελέχη. Στο μυστήριο θα παραβρεθούν επίσης επιχειρηματίες από τη Θεσσαλονίκη αλλά και στενοί συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη...


paraskhnio.gr

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου