Κυριακή, Αυγούστου 21, 2016

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ: "Ένα βιάγκρα την ημέρα...το γιατρό τον κάνει πέρα!" - Και όμως το "μπλε χαπάκι" δεν είναι θαυματουργό μόνο...σε θέματα στύσης αλλά κάνει καλό και σε...


Ένα βιάγκρα την ημέρα...τον γιατρό κάνει πέρα! Σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Sun" που
ισχυρίζεται ότι το "μπλε χαπάκι" κάνει θαύματα όχι μόνο σε θέματα στύσης, αλλά και ανακουφίζει και από τους πόνους της μέσης.
Οι άνδρες ...έχουν πλέον την καλύτερη δικαιολογία για να λαμβάνουν το πιο διάσημο μπλε χάπι της Bayer. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται ερευνητές από την Μαλάτια της ανατολικής Τουρκίας. Θα μπορούν να λένε στις συντρόφους τους ότι το παίρνουν για να αντιμετωπίσουν την ισχιαλγία που τους ταλαιπωρεί και παράλληλα να επιλύουν το πρόβλημα της στυτικής τους δυσλειτουργίας.
Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη σε αρουραίους, το βιάγκρα κάνει καλό όχι μόνο στην ανόρθωση του ανδρικού μορίου αλλά και στην ισχιαλγία. Στη Βρετανία, όπως χαρακτηριστικά γράφει η βρετανική εφημερίδα "Sun", περίπου 400 χιλιάδες άνδρες και γυναίκες παραπονιούνται για πόνους στη μέση.
Σύμφωνα με τους Τούρκους επιστήμονες , λαμβάνοντας ένα μπλε χάπι την ημέρα και για ένα μήνα, επουλώνονται τα κατεστραμμένα νεύρα και η ενισχύεται η κίνηση. Όμως, το Βιάγκρα, εκτός από την ανόρθωση του ανδρικού μορίου και την ανακούφιση από την ισχιαλγία, κάνει καλό και στην καρδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου