Τρίτη, Αυγούστου 09, 2016

Μόνο όταν γίνει πρωθυπουργός ορκίστηκε να ανοιγοκλείσει τα μάτια του ο Κυριάκος Μητσοτάκης


kyriakos-mhtsotakhs-512x298
Ένα στοίχημα με τον εαυτό του φαίνεται πως έχει βάλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ορκιζόμενος να μην ανοιγοκλείσει τα μάτια του έως την ημέρα που θα ψηφιστεί πρωθυπουργός της χώρας μας. Δεν ήταν λίγοι άλλωστε εκείνοι που είχαν παρατηρήσει την τάση του να κοιτάει με γουρλωμένο βλέμμα, αναρωτώμενοι αν ο 48χρονος επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας καταφέρνει ποτέ να βλεφαρίσει...

Εκπρόσωποι του τύπου που παρατήρησαν το γεγονός απευθύνθηκαν στο πολιτικό του γραφείο, μέλη του οποίου επιβεβαίωσαν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει θέσει το στόχο αυτό λίγες μονάχα ημέρες αφότου ανέλαβε τα ηνία του κόμματος της Λεωφόρου Συγγρού, έχοντας συμπληρώσει ήδη 114 ημέρες χωρίς να ανοιγοκλείσει τα βλέφαρά του.

Για το σκοπό αυτό έχουν κινητοποιηθεί δεκάδες άνθρωποι, ενώ οφθαλμίατροι με εμπειρία σε τέτοια θέματα παρακολουθούν στενά τον Έλληνα πολιτικό. Σε ειδικώς κλιματιζόμενες αίθουσες εντός των γραφείων της Συγγρού, φυλάσσονται ποσότητες κολλυρίου που χρησιμοποιείται στην ενυδάτωση του οφθαλμικού κόγχου. Παρά την έντονη φημολογία για επερχόμενες εκλογές, το προσεχές κιόλας καλοκαίρι, η υποστηρικτική ομάδα που έχει συσταθεί για την επίτευξη του στόχου δεν επαναπαύτηκε, παραγγέλνοντας ποσότητες από το κολλύριο που αρκούν τουλάχιστον μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2017. Φαίνεται μάλιστα πως επετεύχθη και συμφωνία με την εταιρεία που προμηθεύει το σκεύασμα, ώστε όσες φιάλες εντέλει δεν χρησιμοποιηθούν να μπορέσουν να επιστραφούν.

Άτομα του στενού επαγγελματικού και οικογενειακού του κύκλου, αναφέρουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να κερδίσει το στοίχημα, όποιο και αν είναι το αντίτιμο. «Η αποφασιστικότητά του να κερδίσει τις εκλογές και να ηγηθεί της χώρας, βγάζοντάς την από την κρίση είναι τρομερά μεγάλη» τόνισε στο «Κουλούρι» πρόσωπο που επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία του. Οι γιατροί που παρακολουθούν την περίπτωση εμφανίζονται καθησυχαστικοί λέγοντας πως το εγχείρημα θα έλθει εις πέρας, αν και πιθανότατα θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια.


Posted by netakias.com

tokoulouri.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου