Τετάρτη, Αυγούστου 24, 2016

ΒΟΜΒΑ: Mυστική συνάντηση Μητσοτάκη - Θεοδωράκη έβγαλε... Πρόεδρο Σημίτη

ΒΟΜΒΑ έριξαν στην "αγορά" τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr , ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης έστειλε πρόσφατα τον Σταύρο Θεοδωράκη στο σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά για «ζυμώσεις» - μεταξύ άλλων - ικανές να τον αναδείξουν.... στην Προεδρία της Δημοκρατίας το 2020. Δηλαδή, να γίνει Πρόεδρος στα 84!

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ των Παραπολιτικών που ακολουθεί:

Σε αγώνα δρόμου επιδίδονται ο ένας μετά τον άλλον οι πολιτικοί αρχηγοί, νυν και πρώην πρωθυπουργοί, στοχεύοντας να μπουν στο κάδρο των 200 ετών της απελευθέρωσης του έθνους από τον τουρκικό ζυγό. Από τον Μάρτη φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η Σαρακοστή γι΄ αυτό εις εξ΄ αυτών είναι και ο Σημίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr , ο πρώην πρωθυπουργός …έστειλε πρόσφατα τον Σταύρο Θεοδωράκη στο σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά για «ζυμώσεις» - μεταξύ άλλων - ικανές να τον αναδείξουν στην Προεδρία της Δημοκρατίας το 2020. Δηλαδή, να γίνει Πρόεδρος στα 84!

Οι παλαιότεροι θα θυμούνται τις διαρροές των Τσουκατο – Πανταγιάδων του Σημίτη εναντίον του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη τον οποίον ο Καραμανλής ήθελε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 2000 , όμως το «σύστημα ΠΑΣΟΚ» αντιδρούσε έντονα λόγω της ηλικίας του. Τότε ο Μητσοτάκης ήταν 82 ετών και θεωρούνταν πολύ μεγάλος.

Το 2021 ο γεννηθείς την 23η Ιουνίου 1936 Σημίτης, θα είναι ώριμος και ακμαίος έως τα 89 όταν θα ολοκληρώσει την πενταετή θητεία του! Σημειώνεται δε ότι ο Μητσοτάκης υποστήριζε ανέκαθεν την εκλογή του ανώτατου πολιτειακού παράγοντα από τον λαό, κάτι που φυσικά ο απόκοσμος Σημίτης δεν θα τολμούσε να διανοηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου