Σάββατο, Αυγούστου 13, 2016

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ..ΟΧΤΡΟΙ...

Είναι να απορεί κανείς με την μανία ορισμένων, να εμπλέκουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε κομματικά παιγνίδια. Δεν υπάρχει ουτε μία περίπτωση, να αποδεικνύει κάτι τέτοιο.
Απο την μία όμως, ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος προτάθηκε από τον Σύριζα και με σύμφωνη γνώμη της Νέας Δημοκρατίας εξελέγη. Από την άλλη δυστυχώς, ο αστείος Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να βρει τον σωστό βηματισμό και να κερδίσει ....
από την χασούρα του Σύριζα.
Έτσι κάπως ανακαλύπτονται οι οχτροί...
Ευθύνεται λοιπόν ο Παυλόπουλος και η κυβέρνηση Καραμανλή, για το τεράστιο έλλειμμα. Δεν πας να αποδεικνύεις οτι κάτι τέτοιο δέν συμβαίνει...Ό,τι και να πεις, δεν ακούνε οι κωφοί των διαπλεκομένων. Τους στοίχισε ότι ο Παυλόπουλος έγινε Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Τους στοιχίζει που δικαιώνεται ο Κ.Καραμανλής, σε κάθε περίπτωση, πόσω μάλλον με την παραπομπή για κακούργημα του Γεωργίου. Γιατί απλούστατα όλο το οικοδόμημα "ο Καραμανλής ευθύνεται", καταρρίπτεται και φυσικά αναζητούνται ευθύνες για τις πολιτικές αστειότητες του ανεκδιήγητου Γιωργάκη και του ανύπαρκτου Αντωνάκη.
Αυτή είναι η αλήθεια. Και φυσικά η προπαγάνδα όπως δείχνει και η αποδοχή, σύμφωνα με μετρήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Κ. Καραμανλή, δέεν αφήνει περιθώρια για αμφισβητήσεις.
Αφήνει όμως πολλά περιθώρια για βλακώδεις επαναλήψεις σεναρίων, γιατί φυσικά το χούι των διαπλεκόμενων πεθαίνει τελευταίο...Ας περιμένουμε λίγο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου