Τρίτη, Αυγούστου 30, 2016

Καταγγελία ΒΟΜΒΑ του pronews.gr για τον Γιώργο Μουρούτη και τα έργα του στο Μαξίμου

Καταγγελίες και ερωτήματα για τον Γιώργο Μουρούτη

Σε μία καταγγελία ΒΟΜΒΑ για τα έργα και τις ημέρες του νυν συντελεστή του περιθωριακού liberal.gr στο Μέγαρο Μαξίμου και το πλευρό του ακροδεξιού πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, Γιώργου Μουρούτη προχώρησε....
το ενημερωτικό σάιτ pronews.gr με αφορμή το αποκαλυπτικό άρθρο του Θάνου Δημάδη στο periodista.gr (Διαβάστε ΕΔΩ).

Αποκαλύπτει το pronews.gr:

"Και ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Μουρούτη να καταγγέλλει δημόσια το defencenet.gr, πρόγονο του pronews.gr, στις ευρωεκλογές του 2014, επειδή φυσικά "τον πονούσε", αφού ήταν ο μοναδικό διαδικτυακό ΜΜΕ που ασκούσε τεκμηριωμένη και με αποτελέσματα, αντιπολίτευση στον Α.Σαμαρά και τον Ε. Βενιζέλο; Και βέβαια να ζητά εμμέσως πλην σαφώς από τα media-shop που χρυσοπλήρωνε με διαφημιστικούς λογαριασμούς η κυβέρνηση να αποκλείσουν το site από τις διαφημίσεις;"

Σήμερα ο Γιώργος Μουρούτης κουνάει το δάχτυλο στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα για την στρατηγική της έναντι των μίντια. Προφανώς οι Μουρούτηδες δεν αισθάνονται άνετα με τη διαφάνεια στα ΜΜΕ και με το ξεκαθάρισμα στο τηλεοπτικό τοπίο. Δεν αισθάνονται καλά με τη δημοκρατία και με την τάξη στα media. Οι Μουρούτηδες είναι υπέρ των καναλαρχών - πειρατών. Είναι υπέρ της ανομίας. Γιατί οι καναλάρχες και η διαπλοκή στάθηκαν στο πλευρό της καταστροφικής για τον τόπο κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά. Γιατί είχαν αλισβερίσι με εκείνη την κυβέρνηση.

Ας απαντήσει, όμως, ο Γιώργος Μουρούτης στις καταγγελίες.

Ζητούσε απολύσεις δημοσιογράφων;

Ζητούσε να αποκλειστούν συγκεκριμένες ιστοσελίδες και ΜΜΕ από τη διαφημιστική πίτα;

Ζητούσε να φιμωθούν δημοσιογράφοι;

Εμείς το γνωρίζουμε. Ο Μουρούτης ζητούσε κάθε τρεις και λίγο να παρέμβει εισαγγελέας σε εμάς, δηλαδή στο Periodista.gr. Από τα social media.

Σε τι καθεστώτα συμβαίνουν αυτά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου