Σάββατο, Σεπτεμβρίου 17, 2016

-ΔΕΚΑ(1Ο) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ (5) ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ.

-ΑΝΤΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΟΨΕΙ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΘ... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ.

Έτσι ακριβώς είναι και γι' αυτό δεν χωρά αμφιβολία. Όση σκοπιμότητα και να εμπεριέχουν οι δημοσκοπήσεις ανάλογα με το ποιος τις έχει παραγγείλει ΟΛΕΣ συμφωνούν στο γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία κάθε άλλο πάρα έχει αυξήσει τα ποσοστά της επί Κυριάκου Μητσοτάκη.... κι ας λέει ο Κούλης ό,τι θέλει.

Άλλη μια η δέκατη δημοσκόπηση της "Palmos Analysis" δείχνει προβάδισμα 8 μονάδων στην Νέα Δημοκρατία, γεγονός που οφείλεται στην πτώση του Σύριζα. Φεύγουν αλλά δεν πηγαίνουν στην Νέα Δημοκρατία του Κούλη. Με αναγωγή το προβάδισμα είναι περί τις πέντε μονάδες. Τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας παραμένουν καθηλωμένα στο 20% και η διαφορά της δεν οφείλεται στην αύξηση των δικών της ποσοστών που στην πρόθεση ψήφου παραμένουν στο 20 αλλά στην αναποφασιστικότητα των ψηφοφόρων του Σύριζα, που φεύγουν αλλά δεν πάνε στην Νέα Δημοκρατία.

Τώρα ό,τι και να πει ο Κούλης έχει σημασία; Ό,τι αοριστολογίες και αερολογίες πει στο κομματικό πόπολο, το πόπολο έχει αρχίσει και αντιλαμβάνεται ότι αντιπολίτευση με μίση και πάθη δεν γίνεται. Θέλει προτάσεις και ουσία και φυσικά όραμα...Που να το βρει ο Κούλης το όραμα;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου