Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 26, 2016

Βόμβα Λεβέντη για υπάλληλο εταιρείας δημοσκοπήσεων: Μου ζήτησε 10.000 ευρώ για να μου δώσει 8%


Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατήγγειλε ότι του ζητήθηκαν χρήματα από υπάλληλο εταιρείας δημοσκοπήσεων για να αυξηθούν τα ποσοστά του σε δημοσκόπηση
Κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με την κυβέρνηση απέκλεισε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σημειώνοντας πως αφενός.... έχει «φιλική σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα» αφετέρου «δεν θα γίνω τσόντα του» είπε. 
Λεβέντης: "Εάν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο, ο Τσίπρας θα έπρεπε να είχε εκτελεστεί" [βίντεο]
Πως δικαιολόγησε τη φράση του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

«Ο Τσίπρας είπε πολλά ψέματα για να έρθει στην εξουσία. Εάν υπήρχε ένα πολιτικό δικαστήριο θα έπρεπε να τον είχε εκτελέσει» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας ενώπιον συγκέντρωσης ομογενών στην Αμερική.
Όπως εξήγησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», κάποιοι από το ομογενειακό κοινό τον ρώτησαν εάν είναι ποιο κακοί οι δεξιοί ή οι συριζαίοι, για να απαντήσει:
«Οι δεξιοί επί μονίμου βάσεως κοροϊδεύουν την κοινωνία και υπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο μεταφέροντας συνεχώς βάρη στον λαό. Ο Τσίπρας από την άλλη πλευρά, είπε πριν τον Γενάρη του 2015 τεράστια ψέματα που δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν, γύρω στον Ιούνιο του 2015 πήγε και τα υπέγραψε όλα για να μην πει σε Grexit, και εκεί έκανε μια κορυφαία απάτη, που εάν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο θα τον εκτελούσε – μεταφορικά το είπα. Μετά όμως έδειξε ωριμότητα και έγινε Ευρωπαίος».
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:


Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, προχώρησε σε μια σοβαρή καταγγελία: ότι υπάλληλος εταιρείας δημοσκοπήσεων του ζήτησε 10.000 ευρώ για να του δώσει 8% στην επόμενη μέτρηση.

Ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, υποστήριξε πως το περιστατικό σημειώθηκε στη ΔΕΘ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων στη Θεσσαλονίκη.

Είναι η πρώτη φορά που αρχηγός κόμματος του Κοινοβουλίου κάνει μια τέτοια καταγγελία. Ο Βασίλης Λεβέντης είπε ευθέως ότι του ζητήθηκαν χρήματα από υπάλληλο εταιρείας δημοσκοπήσεων για να αυξηθούν τα ποσοστά του στη δημοσκόπηση.


Απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με την κυβέρνηση
Λεβέντης: «Έχω φιλική σχέση με τον Τσίπρα αλλά δεν θα γίνω τσόντα του»




«Εγώ θέλω κυβέρνηση τριετίας, να φέρει επενδύσεις εγώ δεν θα γίνω τσόντα του Τσίπρα ούτε κανενός, εγώ περίμενα 40 χρόνια για να μπω στη Βουλή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης στην εκπομπή του Αnt1 «Καλημέρα Ελλάδα».



Όσον αφορά στο ζήτημα που έχει προκύψει με το θέμα των Θρησκευτικών και τη διαμάχη Εκκλησίας - Φίλη, ο κ. Λεβέντης πήρε σαφή θέση υπέρ της Εκκλησίας, λέγοντας ότι «πρέπει να καθιερωθεί η ανεξιθρησκία, αλλά στο ζήτημα των Θρησκευτικών πρέπει να παραμείνουν ως έχουν, γιατί όλος ο λαός πιστεύει στην Ορθοδοξία και δεν μπορεί ένας υπουργός να είναι μοντέρνος και εμείς όλοι να είμαστε ντεμοντέ, τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου