Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29, 2016

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΝΔ (σσ Φοβερό...Τρίτη έχει και... λαϊκή απέναντι)



Τα απαραίτητα "μικρομερεμέτια" ολοκληρώθηκαν, οι περισσότεροι ένοικοι "τακτοποιήθηκαν" και οι διάδρομοι καθαρίστηκαν - Θα συνοδευτεί και από συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος


Και επίσημα, λοιπόν, το κεφάλαιο "Πειραιώς" για τη ΝΔ ξεκινά, με την ημερομηνία των εγκαινίων να έχει "κλειδώσει", αλλά να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα. Γι αυτό και σήμερα, τα parapolitika.gr, την "ξεκλειδώνουν" και την παρουσιάζουν.

Την Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, λοιπόν, στις 6 το απόγευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ρόλο οικοδεσπότη, αναμένεται να υποδεχθεί φίλους και στελέχη της ΝΔ στο νέο τους “σπίτι”.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr, η ημερομηνία κλείδωσε προχθές, μετά από μυστική σύσκεψη στα νέα γραφεία, παρουσία του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και του Γενικού Διευθυντή του κόμματος, Νίκου Παπαθανάση. Ήταν ο ίδιος που "έκλεισε" τα νέα γραφεία και, καθ´όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, "έτρεξε" και τη μετακόμιση.

Στη σύσκεψη, μάλιστα, προήχθη η πρόταση η "ιστορική ημέρα της Τρίτης για τη ΝΔ", όπως τη χαρακτηρίζουν, να συνοδευτεί ενδεχομένως και από σύγκληση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος. Υπενθυμίζεται, ότι στις 4 Οκτωμβρίου του 1974, ιδρύθηκε η ΝΔ από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, και δημοσιεύθηκε η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος.

Έτσι, νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 4 το απόγευμα, θα διεξαχθεί η Πρώτη Τακτική Σύνοδος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ που προέκυψε μετά το 10ο Τακτικό Συνέδριο του κόμματος, μιας και οι δύο προηγούμενες του καλοκαιριού είχαν έκτακτο χαρακτήρα.

Η Πολιτική Επιτροπή θα ξεκινήσει με ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, αναμένεται να θέσει πιο επιτακτικά από ποτέ το αίτημα για πρόωρες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου