Κυριακή, Σεπτεμβρίου 25, 2016

Δημοσκόπηση - ανατροπή Στο ΧΩΝΙ: Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 4 μονάδες διαφορά (σσ στην ερώτηση γιατί δημοσιεύουμε αυτήν την δημοσκόπηση, που δείχνει αναξιόπιστη απαντάμε ότι...κι οι άλλες τι είναι;)

Το ΧΩΝΙ κυκλοφορεί σήμερα με μία δημοσκόπηση της Βridging Europe που θα συζητηθεί:

Στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου, πρώτο κόμμα ...είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,4% ενώ η Νέα Δημοκρατία είναι δεύτερη με 18,2%.

Τρίτο κόμμα το ΚΚΕ με 7,4%, εντός βουλής Χρυσή Αυγή, ΠΑΣΟΚ και Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7,1%, 4,9% και 3,2% αντίστοιχα. Κάτω από το 3% Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων, Πλεύση Ελευθερίας και ΛΑ.Ε.



Στον απόηχο της ΔΕΘ, το 44% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδόθηκε σε μεγαλύτερη παροχολογία από τον Αλέξη Τσίπρα που ακολουθεί με 30% ενώ το 26% δεν πήρε θέση.

Κάθετα αντίθετα είναι η κοινή γνώμη στην πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας να επιστραφούν τα 246 εκ. ευρώ που θα καταβληθούν στο δημόσιο για την απόκτηση των τηλεοπτικών αδειών στους καναλάρχες: Το 71% διαφωνεί με τη στάση της ΝΔ και μόλις το 26% συμφωνεί.





Την ίδια στιγμή, το 65% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης να οργανώσει στην Αθήνα τη Σύνοδο του νότου ενίσχυσε την εικόνα της χώρας ενώ το 21% δήλωσε ότι η Ελλάδα ζημιώθηκε.

Διαβάστε ολόκληρη την έρευνα της Bridging Europe Στο ΧΩΝΙ που κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή

http://lists.youfund.gr/cgi-bin/mailman/listinfo/toxwni

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου