Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29, 2016

Τετ α τετ Παππά με τους καναλάρχες στο Μαξίμου. Να τελειώνουν με όσους δεν αδειοδοτήθηκαν...


Ζήτησαν Αλαφούζος και Μαρινάκης από την κυβέρνηση..
Διαδοχικές συναντήσεις

Συναντήσεις με τους καναλάρχες που έλαβαν άδεια κατά την πρόσφατη δημοπρασία ξεκίνησε ο υπουργός Επικρατείας, σύμφωνα με το ΑΠΕΣυναντήσεις με τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών που αναδείχθηκαν υπερθεματιστές και κατέβαλαν ....ήδη την πρώτη δόση του τιμήματος που πρόσφεραν είχε σήμερα ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Πρώτος πέρασε την πύλη του Μεγάρου Μαξίμου ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ιδιοκτήτης της εταιρείας ALTER EGO, ενώ ακολούθησε ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ Γιάννης Αλαφούζος. Ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ANTENNA απουσιάζει στο εξωτερικό και για τον λόγο αυτό η συνάντηση με τον κ. Παππά θα πραγματοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την διάρκεια των συναντήσεων αυτών, συζητήθηκε η εξέλιξη της διαδικασίας αδειοδότησης μετά και την ολοκλήρωση του ελέγχου των δηλώσεων πόθεν έσχες των υπερθεματιστών, αλλά και οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει η κυβέρνηση για την οριστικοποίηση του νέου τηλεοπτικού τοπίου, αλλά και για την οικονομική θωράκιση των επενδυτών.


Να τελειώνουν με όσους δεν αδειοδοτήθηκαν...

.

Κοινή συνισταμένη και των δυο προσωρινών υπερθεματιστών στις συζητήσεις τους με τον υπουργό Επικρατείας, το αίτημα τους να...
συντομεύει τη διαδικασία αδειοδότησης η κυβέρνηση, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τηλεοπτικό τοπίο.

Με απλά λόγια οι δυο επιχειρηματίες φέρεται να ζήτησαν να τελειώσει η εκπομπή όσων καναλιών δεν εχουν αδειοδοτηθεί για ευνόητους οικονομικούς λόγους και κυρίως για να μη μοιράζονται τη διαφήμιση...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου