Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2016

ΟΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ...ΟΜΙΛΙΑ...ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΙΩΠΗΛΩΣ..


Οι περισσότεροι εκ των νεοδημοκρατών τουλάχιστον, θα επιθυμούσαν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, να αναλάβει πρωτοβουλίες. Για να τις αναλάβει όμως, απαιτούνται παρεμβάσεις ισχυρές και εμπλοκή του στην σημερινή ζώσα θλιβερή πραγματικότητα, άρα ...απαιτείται να μιλήσει.
Η υποστήριξη των αυτονοήτων καμμία φορά, είναι απαραίτητη, αλλιώς ....με την βοήθεια του χρόνου θα πάψουν να είναι κι αυτονόητα.
Ένα μεγάλο μέρος του λαού, δείχνει εμπιστοσύνη στον Καραμανλή. 

Το έχουμε υποστηρίξει ξανά: Να βγει στους δρόμους αποκλείεται.
Το 2009 ο Κώστας Καραμανλής ειπε την αλήθεια στον Ελληνικό λαό. Ο λαός δεν τον εμπιστεύθηκε. Διδάχθηκε από την στάση αυτή του λαού ο Καραμανλής και ...δεν θέλει να ξαναμπλέξει με τα κοινά; Είναι μία άποψη κι αυτή, αλλά δεν το πιστεύουμε.
Οι ηγέτες δοκιμάζονται και ξαναδοκιμάζονται και προκαλούν την ιστορία.
Και για να πούμε το αυτονόητο: Όσο περνά ο καιρός και ένα μεγάλο μέρος νεοδημοκρατών πιστεύουν και ελπίζουν στον Καραμανλή, τόσο αυτή η ελπίδα αποδυναμώνεται.


Δεν είναι τοτέμ ο Κώστας Καραμανλής. Ούτε αποτελεί...ταμπού το να μιλήσει, όπως αυτός γνωρίζει με την γλώσσα της αλήθειας. Δεν υπάρχουν χαρισματικοί ηγέτες. Είναι κρίμα αυτοί που υπάρχουν, να παίζουν με τις πιθανότητες. Οι ηγέτες κατευθύνουν τον λαό... 

Το αντίστροφο δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου