Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2016

ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΘΙΑ;

Οι έρευνες έβγαλαν λαβράκια. Ξεκάθαρα πράγματα χωρίς να υπάρχουν σκιές με ονόματα, διευθύνσεις, μεθόδους, πρoγραμματισμένα όλα χωρίς ούτε μια ένδειξη ψεύδους  ή σκοπιμότητας
Όπως έγραψε και η Δημοκρατία:
 "Ο κ. Ρόντος εμφανίζεται να έχει συνομιλίες με σύμβουλο του προέδρου του Μεξικού για την εισαγωγή εθνικού νομίσματος με την ονομασία “ ασημένια δραχμή”, όπως αποκάλυψε..... η “δημοκρατία” το καλοκαίρι του 2015, ενώ συνομιλούσε και με πρόσωπο το οποίο διατέλεσε μέλος της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου που σχηματίστηκε μετά τις εκλογές του 2009 και δεν κατονομάζεται".
Το ανακριτικό πόρισμα καταπέλτης ξεκάθαρο και διάφανο βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα Εφετών, ο οποίος και θα υποβάλει την σχετική πρόταση στο Συμβούλιο. Πληροφορίες για το τι θα πράξει δεν υπάρχουν..


Υπάρχουν όμως ...κατηγορούμενοι;

Για την υπόθεση των υποκλοπών κατηγορούμενος είναι ο Γουίλιαμ Μπέιζιλ ( William Basil), πράκτορας της CIA, ο οποίος από το Φεβρουάριο του 2015 καταζητείται από τις ελληνικές δικαστικές Αρχές.

Το ερώτημα είναι; Πότε θα υποβληθεί η σχετική πρόταση του Εισαγγελέως Εφετών στο Συμβούλιο; Μήπως λέμε μήπως καθυστερεί; Τι άλλα στοιχεία έχουν προκύψει, εάν έχουν ..προκύψει...
 Απλή ερώτηση υποβάλλουμε...Προς το παρόν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου