Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2016

ΒΟΜΒΑ: Ο Άδωνις καρφώνει τον Στουρνάρα ότι έβαλε το χεράκι του για να μην πάρει άδεια ο Καλογρίτσας

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα με αφορμή το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Ο αντιπρόεδρος της διαπλεκόμενης Νέας Δημοκρατίας προχώρησε σε μία απίστευτη δήλωση, η οποία πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω.

Αναφερόμενος τέλος... στις τηλεοπτικές άδειες, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι «χάρη στην Τράπεζα της Ελλάδος» δεν μπόρεσε να βρει τα χρήματα ο εργολάβος Καλογρίτσας, ο οποίος τη Δευτέρα αποσύρθηκε από τον διαγωνισμό αφού δεν μπόρεσε να καταβάλει την πρώτη δόση για την άδεια που είχε λάβει.

Εμμέσως πλην σαφώς λοιπόν ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε άλλη μία εξωθεσμική δραστηριότητα του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, η οικογένεια του οποίου ήδη βρίσκεται στο επίκεντρο μεγάλης δίνης σκανδάλων. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ παραδέχθηκε και έδειξε να γνωρίζει ότι ο Γιάννης Στουρνάρας διαδραμάτισε κεντρικό ρόλο για λογαριασμό της διαπλοκής, ώστε να τεθεί εκτός μάχης ένας υποψήφιος καναλάρχης, ο οποίος καταγγέλθηκε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα για δήθεν ειδικές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτή την παραφιλολογία, βέβαια, απάντησε ο ίδια η κυβέρνηση χθες τηρώντας εντελώς τους κανονισμούς του διαγωνισμού και τη νομιμότητα.

Ωστόσο, η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη εξηγεί τα όσα ανέφερε μεταξύ άλλων και ο Ιωάννης Καλογρίτσας στην επιστολή αποχώρησής του: "Οι τράπεζες προενοχοποιημένες από τα ψευδή δημοσιεύματα, αρνήθηκαν να λειτουργήσουν νόμιμα απέναντί μου. Διαρροές ακόμη και από την Τράπεζα της Ελλάδος άφηναν να εννοηθεί πως είμαι ελεγχόμενος για δάνεια, που ουδέποτε έλαβα. Διαμόρφωσαν, όπως ήθελαν, τις εντυπώσεις και τελικώς παραπλάνησαν την κοινή γνώμη".

Τα ερωτήματα είναι πολλά: Ποιος είναι ο παρασκηνιακός ρόλος της Νέας Δημοκρατίας σε συνεννόηση με την Τράπεζα της Ελλάδος; Τι γνωρίζει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης; Ποιοι και γιατί επιχείρησαν να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα βρώμικου ΄89 με σκανδαλολογία τύπου Κοσκωτά; Ποιες είναι οι ειδικές σχέσεις της Νέας Δημοκρατίας με νέους καναλάρχες; Ποιον ρόλο διαδραματίζει επιτέλους ο Κεντρικός Τραπεζίτης, Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος υπονομεύει σταθερά εδώ και πολύ καιρό την ίδια του τη χώρα;

Αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί ο βρώμικος ρόλος του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Γιάννη Στουρνάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου