Σάββατο, Σεπτεμβρίου 17, 2016

Στουρνάρας: Στη Δικαιοσύνη το πόρισμα για την τράπεζα Αττικής - Κανένα πρόβλημα με το Μαξίμου


Δηλώσεις του διοικητή της ΤτΕ μετά τη συνάντηση με τον Τσίπρα

Δεν υπάρχει σχέδιο εκπαραθύρωσης μου είπε ο κ. Στουρνάρας - Το ζήτημα με τον έλεγχο στην εταιρεία της συζύγου μου δεν μπορεί να βάλει σκιές στη σχέση ΤτΕ-Κυβέρνησης
Την αμέριστη στήριξη του στη σύζυγό του εξέφρασε..... ο επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.
Ο κ. Γιάννης Στουρνάρας απέρριψε -δύο φορές- κάθε σενάριο εκπαραθύρωσής του από την Τράπεζα, ξεκαθαρίζοντας ότι οι σχέσεις της ΤτΕ με την κυβέρνηση δεν χάλασαν ποτέ και ότι δεν μπορούν να υπάρξουν σκιές.

Ο επικεφαλής της ΤτΕ υποστήριξε ότι το επίκεντρο της συζήτησης με τον πρωθυπουργό ήταν η πορεία της οικονομίας και το τραπεζικό σύστημα και όχι η υπόθεση έρευνας της Εισαγγελίας Διαφθοράς στα γραφεία της συζύγου του.

«Η σύζυγός μου είναι το πιο έντιμο, ειλικρινές και δημιουργικό άτομο υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη. Έχει σπιλωθεί και υπερασπίζεται μόνη της τον εαυτό της. Έχει την αμέριστη στήριξή μου» δήλωσε ο κ. Στουρνάρας στους δημοσιογράφους έξω από το Μαξίμου.

«Έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη» συνέχισε «και θα χειριστεί την υπόθεση μόνη της».
Ερωτηθείς αν θεωρεί ότι υπάρχει σχέδιο εκπαραθύρωσής του από την Τράπεζα της Ελλάδος απάντησε αρνητικά και επανέλαβε ακόμα μια φορά στις δηλώσεις του ατή τη θέση του.

«Δεν μιλήσαμε με τον πρωθυπουργό για αυτό το θέμα. Μιλήσαμε για το τραπεζικό σύστημα και την οικονομία» διευκρίνισε και πρόσθεσε: «Δεν χάλασαν ποτέ οι σχέσεις της Τράπεζας με το Μαξίμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου