Τρίτη, Σεπτεμβρίου 20, 2016

ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ


Το είδατε; Ελάχιστοι το έγραψαν, το σημείωσαν, το αναμετέδωσαν. Την στιγμή που ο Κούλης τα έδινε όλα για όλα στην Θεσσαλονίκη η ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης τον έφτυσε κανονικά με ανακοίνωσή της, που αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους δεν συμμετείχε στις εκδηλώσεις.

Διαβάστε
«Εδώ και χρόνια οι ΟΝΝΕΔίτισες και οι ΟΝΝΕΔίτες της Βορείου Ελλάδος, δίνουν βροντερό παρών και υποδέχονται ....
τον εκάστοτε πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Φέτος όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και γι' αυτό τον λόγο δεν θα συμμετέχουμε στην σημερινή εκδήλωση."Τους τελευταίους μήνες μετά από τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, οι χιλιάδες νέες και νέοι της ΟΝΝΕΔ γινόμαστε παρατηρητές μιας προσπάθειας απαξίωσης της οργάνωσης και του δικαιώματος να σκεπτόμαστε και να εκφραζόμαστε ελεύθερα με σκοπό να ελεγχθεί απόλυτα η ΟΝΝΕΔ και να μην έχει μια ανεξάρτητη φωνή.

Όλοι εμείς στεκόμαστε απέναντι σε αυτό το σχέδιο και θα υπερασπιστούμε τους αγώνες και την ιστορία της " γαλάζιας γενιάς " με τη φωνή μας , τη σκέψη μας και τη δράση μας. Δεν θα δεχτούμε ποτέ η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας να αντικατασταθεί από μια οργάνωση πρόθυμων και πειθήνιων ημετέρων.

Οι ιδέες και τα ιδανικά της ΟΝΝΕΔ θα κερδίσουν και πάλι και θα παραμείνουν ζωντανά και όλοι μας θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για την Δημοκρατία εντός της παράταξης και για ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους στην σημερινή ελληνική κοινωνία".

Σε άλλους χρόνους έως και πρώτη σελίδα και μια από τις πρώτες ειδήσεις θα ήταν. Σήμερα τα διαπλεκόμενα αποφασίζουν να προστατεύσουν τον Κούλη. Με ότι σημαίνει αυτό για την πλασματική πραγματικότητα που πλασάρουν στους γκαγκά της βάσης της παράταξης.-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου