Κυριακή, Σεπτεμβρίου 25, 2016

Συγκρούσεις κορυφής Τσίπρα – Μητσοτάκη Τρίτη και Τετάρτη


Πυρετωδώς προετοιμάζονται στη Νέα Δημοκρατία ενόψει της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την Παιδεία. Το ίδιο, όμως, κάνει και το πρωθυπουργικό επιτελείο. Η συζήτηση, που αναμένεται να εξελιχθεί σε σύγκρουση εφ΄ όλης της ύλης ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα διεξαχθεί την Τετάρτη.

Νωρίτερα οι πολιτικοί αρχηγοί θα διασταυρώσουν ....
τα ξίφη τους στην συζήτηση του πολυνομοσχεδίου με τις εκκρεμότητες της πρώτης αξιολόγησης.

Τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός θα παραστεί σε εκδήλωση και θα απευθύνει χαιρετισμό για τον απολογισμό έργου του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Eυρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Μεταξύ άλλων, θα μιλήσουν ο Πάνος Ρήγας, γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ηλίας Νικολακόπουλος, ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και οΜιχάλης Σαμπατακάκης, ηγετικό στέλεχος της Ανανεωτικής Αριστεράς. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Γιάννης Μπουρνούς, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής.


Η παρουσίαση του «Απολογισμού 2014-2016» θα συνοδευτεί από την προβολή ενός σύντομου βίντεο με αποσπάσματα των παρεμβάσεων του Δημήτρη Παπαδημούλη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου