Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29, 2016

Ο λύκος και ο νταβατζής

Ο μύθος του Αισώπου είναι γνωστός. Ο βοσκός φώναζε «λύκος – λύκος» για να περάσει την ώρα του και να σπάσει πλάκα με τους συγχωριανούς του, μέχρι που ήρθε στην πραγματικότητα ο λύκος και κανείς δεν τον πίστευε για να τον βοηθήσει και να σώσει τα πρόβατά του.

Κάπως έτσι και ο Ψυχάρης. Έκανε πόλεμο για να πέσει ο Κώστας Καραμανλής το 2009. Συνετέλεσε στον ερχομό ...του Μνημονίου και του ξεπουλήματος της Ελλάδας. Το 2015 έδωσε μάχη για να έρθει ο Τσίπρας στην εξουσία και να φέρει το “double score” στον αφελληνισμό της πατρίδας μας. Μέσα στο ίδιο έτος έδωσε και άλλη μία μάχη ξανά κατά του Καραμανλισμού υποστηρίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην εξουσία της ΝΔ – υπαγορεύοντας (όχι τυχαία) το διχασμένο μέλλον της κεντροδεξιάς.

Τώρα ο κυρ Σταύρος χωρίς το φαλιρισμένο MEGA, αλλά με τους σταθερούς φίλους από τα πρόσφατα Σημιτικά χρόνια, Πρετεντέρη, Σπυράκη, Θεοδωρικάκο, δίνει μάχες, ως ζόμπι με τη φυλλάδα του.

Από εκεί προσπαθεί να μας πείσει πως ο άθλιος ΣΥΡΙΖΑ είναι πράγματι άθλιος. Αλλά κανείς δεν τον πιστεύει. Διότι το 2009, μας έλεγε πως ο Καραμανλής είναι ο κακός και ήρθε το Μνημόνιο, το 2015 μας έλεγε πως ο Σαμαράς είναι ο κακός και ήρθε το ξεπούλημα της Ελλάδας για 99 χρόνια, μας έλεγε πως ο Μεϊμαράκης είναι ο ανεπαρκής και ήρθε ο Μητσοτάκης ο επαρκής, που συνεχώς χάνει ποσοστά παρά τη φοροεπιδρομή της αριστεράς.

Ηθικό δίδαγμα: η κοινωνία πρέπει να σηκώσει κεφάλι και να σταματήσει να παραμυθιάζεται. Η λύση βρίσκεται στην εθνική ενότητα και όχι στις πληρωμένες κορώνες των νταβατζήδων.

Η όψιμη προσπάθειά τους να διορθώσουν τα «λάθη» τους, δεν υποκινείται από την εθνική τους συνείδηση, αλλά γιατί ξεπουλήθηκαν σε κάποιο άλλο αφέντη. Και κανείς πια δεν τους πιστεύει…

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου