Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2016

ΒΡΩΜΙΚΗ και ΑΘΛΙΑ επίθεση Πρετεντέρη σε βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Προέδρου του ΣΤΕ

Πρωτοφανής απόπειρα πίεσης στη Δικαιοσύνη και τους Θεσμούς
Ο Καναλάρχης σου

Όταν πρόκειται για τα αφεντικά του, ο Γιάννης Πρετεντέρης, ξεχνά την... αστική του καταγωγή (όπως έκανε ως χούλιγκαν στα γήπεδα πετώντας μπουκάλια) και εξαπολύει βρώμικες επιθέσεις σε βάρος του... Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Προέδρου του ΣτΕ. Και τους ζητά να παρέμβουν δια των ύβρεων για να σταματήσουν την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών για να μην στενοχωρηθούν οι νταβατζήδες.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης - επειδή προφανώς τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα είχε υπολογίσει η διαπλοκή - επιτίθεται στον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, δηλαδή στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ δικαιοσύνη τον οποίο εγκαλεί γιατί - άκουσον, άκουσον - άφησε να εξελιχθεί μια διαδικασία χωρίς να έχει δήθεν εξετασθεί η νομιμότητα και η συνταγματικότητά της. Βοή, βοώντος εν τη ερήμω η κραυγή του Πρετεντέρη. Και νόμιμος και συνταγματικά συμβατός είναι ο διαγωνισμός.

Φτάνει, ο Πρετεντέρης, μάλιστα μέχρι το σημείο να γράφει στην χρεοκοπημένη εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ότι "ο πρόεδρος του ΣΤΕ επέτρεψε ένα παιχνίδι κυβερνητικής φιγούρας που τελικά απαξίωσε το δημόσιο συμφέρον". Αφήνουμε στην άκρη τις αθλιότητες του Πρετεντέρη που θέλει για λογαριασμό των αφεντικών του στη διαπλοκή και στη Νέα Δημοκρατία να πιέσει τη Δικαιοσύνη παρεμβαίνοντας στο έργο της, και σημειώνουμε ότι για τον ίδιο και για τα αφεντικά του τα 250 εκατ. ευρώ που μπαίνουν στα δημόσια ταμεία και η επιβολή της νομιμότητας στο τηλεοπτικό πεδίο μετά από 27 χρόνια ανομίας είναι "κυβερνητική φιγούρα". Δεν πειράζει. Θα τους περάσει. Και του πρετεντέρη και των τσαμπατζήδων καναλαρχών.

Και τη μεγαλύτερη αθλιότητα ο Πρετεντέρης την κρατά για το τέλος. Εγκαλεί - ΑΚΟΥΣΟΝ, ΑΚΟΥΣΟΝ - τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας γιατί αναγνώρισε το αποτέλεσμα του άκρως επιτυχημένου διαγωνισμού, η αναγκαιότητα του οποίου έχει επισημανθεί από την συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης. Και τον κατηγορεί γιατί δεν πήρε το μέρος της διαπλοκής. Ποιος κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Ο Πρετεντέρης. Θα μας πείτε: "Τι σημασία έχει που γαβγίζει ένας Πρετεντέρης". Το πρόβλημα δεν είναι ο Πρετεντέρης. Θα μπορούσε να είναι ο κάθε ένας. Το πρόβλημα είναι ο πανικός της διαπλοκής που ατενίζει την συντριβή να έρχεται. Και προσπαθεί να παρέμβει στο έργο της Δικαιοσύνης και των θεσμών. Το πρόβλημα είναι που θέλει επί της ουσίας να επιβάλλει πραξικόπημα. Έτσι είχαν μάθει. Τώρα θα ξεμάθουν.
Και είναι τόσο πανικόβλητα τα δομημένα συμφέροντα που ενεργοποιούν ξανά και ξανά τους ξοφλημένους Πρετεντέρηδες.

Δείτε το γραφικό, εμετικό άρθρο του Πρετεντέρη

periodista

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου