Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 21, 2016

Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔEΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΡΟΤΑ...

Είναι σαφές ότι οι μετανάστες δεν αντιμετωπίζονται από τον ελληνικό λαό με συμπάθεια...πλέον. Κι είναι φυσικό αυτό, αφού στους μεν μετανάστες, δεν δόθηκε ποτέ το αίσθημα της ασφάλειας και της μελλοντικής τους αποκατάστασης -και σε αυτό δεν ευθύνεται μόνον η ελληνική κυβέρνηση- αλλά και διότι δεν φαίνεται ότι οι εξήντα χιλιάδες μετανάστες, επισήμως τουλάχιστον, που ζουν στην χώρα μας, είναι και...εύκολα προσαρμόσιμοι στην νέα τους ζωή.

Όπως και να' χουν τα πράγματα, οι ακρότητες από την ακροδεξιά, που υποδαυλίζει την κατάσταση, αλλά και κυρίως από την αριστερά, που θα πρέπει να βρίσκεται σε κατάσταση... μέθης, όταν υποστηρίζει τέτοιες καταστάσεις, θα πρέπει να σταματήσουν.

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση, θα πρέπει να βρεθούν στο τραπέζι, να συζητήσουν το όλο θέμα που είναι μείζον εθνικό. Γράφεται συνεχώς και κανείς δεν δίνει σημασία, ότι θα έχουμε σε λίγο εχθροπραξίες και θα την πληρώσει ο ίδιος ο λαός. Δεν είναι θέμα υπερπατριωτισμού ή ρατσιστικό.
Βλακωδώς ορισμένοι της αριστεράς, που είναι πολύ λίγοι αλλά κάνουν πολλή φασαρία...ταυτίζουν τους σημερινούς πρόσφυγες ,με τους προερχόμενους Έλληνες της Μικράς Ασίας. Αστειότητες και μάλιστα επικίνδυνες.

Ξέχωρα από το γεγονός ότι οι μόνιμα πλέον εγκατεστημένοι στην χώρα μας μετανάστες, δεν είναι μετανάστες, αλλά οι μισοί τουλάχιστον, έχουν φύγει απλώς από την χώρα τους, εκμεταλλευόμενοι το όλο κλίμα και την δυναμική του, οι υπόλοιποι δεν φαίνεται να καλοβλέπουν την παραμονή τους στην πατρίδα μας. Τα σχολεία αρνούνται να δεχθούν τα παιδιά τους και μάλλον έχουν δίκιο με αυτά που επικαλούνται και οι κάτοικοι, κοντά στους οποίους διαμένουν, δεν θελουν να τους βλέπουν.

Η αλήθεια είναι σκληρή, όπως και να χαρακτηρίζεται. Οι μετανάστες θα πρέπει να φύγουν. Έτσι σκέτα, χωρίς πολλές δικαιολογίες. Οι αιτίες γίνονται καθημερινά και περισσότερο οφθαλμοφανείς... Μόνον στραβοί δεν τις βλέπουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου