Τρίτη, Οκτωβρίου 25, 2016

«Οι μεγάλες εθνικές επιλογές και η εν γένει ακέραια στάση του Κώστα Καραμανλή, έχουν μείνει ανεξίτηλες στη συνείδηση όλων των Ελλήνων»

«Η Νέα Δημοκρατία, έχει ένα μεγάλο ηθικό πλεονέκτημα, αυτό της αλήθειας και της ειλικρίνειας. Πριν παραδοθεί η χώρα στο Μνημόνιο του Γ. Παπανδρέου, οι Έλληνες γνωρίζουν, πως ο Κώστας Καραμανλής και η ΝΔ είπαν την αλήθεια. Αντιταχθήκαμε στο λαϊκισμό του «Λεφτά Υπάρχουν» και στα συμφέροντα που ήθελαν την Ελλάδα υποτελή. Η εθνική ανάγκη συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, έθεσε.... σε δεύτερη μοίρα τη στήριξη των πολιτικών μας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εσφαλμένες εντυπώσεις. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Ελπίζω πως η νέα ηγεσία του κόμματός μας, θα αγκαλιάσει τις μεγάλες ιστορικές επιλογές, με τον τρόπο που τους αξίζει. Δεν υπάρχει άλλο ισχυρότερο αφήγημα και επιχείρημα από αυτό του ηθικού πλεονεκτήματος.»

«Οι μεγάλες εθνικές επιλογές και η εν γένει ακέραια στάση του Κώστα Καραμανλή, έχουν μείνει ανεξίτηλες στη συνείδηση όλων των Ελλήνων. Γι’ αυτό και ο πόλεμος συμφερόντων που δέχθηκε ήταν χυδαίος. Η στρατηγική του για τα εθνικά θέματα, θωράκισε τη χώρα. Φανταστείτε, πως αν δεν είχε τεθεί το βέτο στο Βουκουρέστι, σήμερα τα Σκόπια με μία βάση του ΝΑΤΟ στο έδαφός τους, θα ήταν γεωστρατηγικός ρυθμιστής των Βαλκανίων. Ο Κώστας Καραμανλής, έβαλε και πάλι την Ελλάδα στο διεθνές παιχνίδι της Ενέργειας. Ο Κώστας Καραμανλής, έκανε τον Πειραιά το μεγαλύτερο μεταφορικό κόμβο της Μεσογείου με την επιλογή της Cosco, που τόσο πολεμήθηκε τότε από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σήμερα όλοι αναγνωρίζουν πόσο συμφέρουσα είναι για τη χώρα. Η εντιμότητα, η εμπειρία και ο πατριωτισμός κάθε πολιτικού, είναι πάντα χρήσιμα για τη χώρα μας, ιδιαίτερα σε εποχές όπως τώρα, που είναι ξεκάθαρο ότι το πρόβλημα της πατρίδας μας είναι περισσότερο πολιτικό παρά οικονομικό.»

Δεν τα λέμε εμείς… ο Βουλευτής της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Ανάπτυξης Γιώργος Βλάχος στενός συνεργάτης και φίλος του Κώστα Καραμανλή, τα λέει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Άποψη της Κυριακής.

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!!!

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου