Σάββατο, Οκτωβρίου 22, 2016

Χυδαία επίθεση του Σαμαρά (και) στον Νικήτα

Στο μεγάλο πατριωτικό διάβα του Αντώνη Σαμαρά για τη δημιουργία του νέου κόμματος, παρέα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, κανείς δεν περισσεύει… μα για ύβρεις φυσικά.

Οι δακτυλογράφοι του διαδικτυακού γραφείου τύπου του Αντώνη Σαμαρά, του blog antinews, εκτελώντας ...τις προσταγές του αφέντη τους αποφασίζουν να μιλήσουν χυδαία ακόμη και για τον παλαιό υποστηρικτή του εγχειρήματος της Πολιτικής Άνοιξης τον Νικήτα Κακλαμάνη.

Και ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να το πράξουν αυτό; Μα φυσικά ένα (ακόμη) αήθες κείμενο κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη (με τίτλο: Το… παιχνίδι του Μεϊμαράκη), όπου αγνοώντας τις συνθήκες του συμβάντος που αναφέρουν ή κάνουν πως αγνοούν (παρουσία στην επιτροπή της Βουλής για το ΕΣΡ), τα χώνουν και στον Νικήτα. Και τι γράφουν κάπου εκεί ανάμεσα στις χολές τους; «Για να μην πούμε για την… «ερμαφρόδιτη» στάση του αντιπροέδρου της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη στην Επιτροπή, αν και τελικά συντάχθηκε με την άποψη του κόμματός του…»

Απαντούμε λοιπόν στο γραφείο τύπου του Αντώνη Σαμαρά:

1. Πρέπει να πόνεσε απίστευτα πολύ, που ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης παρέλαβε την ακροδεξιά ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά από το 14% και την έφτασε στο 29% που αναλογεί σε ένα μεγάλο πατριωτικό κόμμα. Υποχρέωσε την ομάδα της Πολιτικής Άνοιξης να συμμαχήσει για ένα μήνα με το διάβολο (οικογένεια Μητσοτάκη), και όχι μόνο αυτό, αλλά από τότε, όποτε φτερνίζεται ο Μεϊμαράκης, πιάνει μπουρίνι στην Κηφισιά.

2. Όσο αφορά την ανηθικότητα και τη χυδαιότητα στον Νικήτα Κακλαμάνη, η μαγκιά και ο τσάμπα ανδρισμός πλεονάζουν στην Πολιτική Άνοιξη.

Υ.Γ.
Στο ίδιο αηδιαστικό κείμενο, το γραφείο τύπου του Αντώνη Σαμαρά χαρακτηρίζει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ως «αντιπαραταξιακό». Μάλλον έχουν τρελαθεί εκεί στην Πολιτική Άνοιξη. Κρίνουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη τον σπουδαίο στρατιώτη της ΝΔ, ως «αντιπαραταξιακό»;; Και ποιος το λέει αυτό; Ο Αντώνης Σαμαράς! Ο επαγγελματίας της διάσπασης και της προδοσίας. Θυμίζουμε τι εστί Αντώνης Σαμαράς: http://wp.me/p7nJQ5-Eo



«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου