Τρίτη, Οκτωβρίου 11, 2016

Ο Σαμαράς το «τερματίζει» στον πόλεμο κατά Μητσοτάκη

Κορυφώνει την επίθεσή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Αντώνης Σαμαράς. Πιστός στην παράδοση και την κουλτούρα του, να διασπά τη ΝΔ τις πιο κρίσιμες στιγμές, ο πρώην αρχηγός της Πολιτικής Άνοιξης, ημέρα της συζήτησης για τη διαπλοκή βγάζει στη φόρα όλα τα στοιχεία της οικογένειας Μητσοτάκη, για τις αγορές των ειδών εταιρίας Siemens, που είχε εμφανίσει και το 2009, όταν ήθελε ...να «κλέψει» την αρχηγία από την Ντόρα.

Το διαδικτυακό γραφείο τύπου του Αντώνη Σαμαρά, το γραφικό blog antinews, τερματίζει τον πόλεμο λάσπης κατά της ηγεσίας της ΝΔ με πλήρες ρεπορτάζ Siemens. Ξεχνώντας βέβαια να αναφέρει ποια είναι η συμμετοχή στο εν λόγω παιχνίδι του πρώην αρχηγού της Πολιτικής Άνοιξης ξεκινώντας από το 1993, τότε που καταγγέλθηκε από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ως «εργαλείο» τηλεπικοινωνιακών συμφερόντων.

Οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τα σχέδια του νέου κόμματος της Νέας Ελλάδας που στήνει ο Αντώνης Σαμαράς, πυροβολείται από το διαδικτυακό του γραφείο τύπου και από άλλα χειραγωγούμενα μέσα.

Ο Αντώνης Σαμαράς επιβεβαιώνει με τη στάση του, πως στήριξε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, γιατί ήταν για αυτόν ο εύκολος στόχος για μία Νεοδημοκρατική παρένθεση. Σε τελευταία ανάλυση για να γίνει ο Σαμαράς Σαρκοζί, πρέπει η ΝΔ να είναι ένα πολύ μικρό κόμμα, πιο μικρό ακόμη και από αυτό που γίνεται λόγω κακών στρατηγικών επιλογών.

Ο Αντώνης Σαμαράς προσφέρει ανεκτίμητες «υπηρεσίες» στον Αλέξη Τσίπρα και στην Ελλάδα συνολικά.

Αντώνη μυαλό δεν βάζεις!

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου