Τρίτη, Οκτωβρίου 11, 2016

ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΣΤΑ ΜΜΕ ΣΙΩΠΗ...

Την διέλυσε την ΟΝΝΕΔ ο Μητσοτάκης. Πρώτα με τα τερτίπια του Άδωνι στην Θεσσαλονίκη, αφού έκοψε κι έραψε όσους ήθελε και όσους επιθυμούσε, τελικά δημιούργησε ένα άνευρο πράγμα διαλυμένο, για πρώτη φορά στην ιστορία του. Κι ετοιμάζεται να βγάλει τον δικό του πρόεδρο-τι φταίει το παιδί, ούτε το όνομά του δεν γράφουμε -ενώ του βγήκαν παρά τις προσπάθειές του κι άλλοι υποψήφιοι.
Τι θα εκπροσωπεί αυτή η ΟΝΝΕΔ, όταν από την Λάρισα και πάνω φτύνουν κανονικά .....την νέα ηγεσία και τα τερτίπια της; Τι θα εκπροσωπεί αυτή η ΟΝΝΕΔ,  όταν κάτω από την...Λάρισα αμφισβητούν κάθε διαδικασία;

Πρώτη φορά στην ιστορία της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, ανταλλάσσονται επιστολές αμφισβήτησης και υψηλών τόνων, πριν από τις διαδικασίες. Τι να το κάνουμε πρόεδρε, να γράφεις στα παλαιότερα των υποδημάτων σου την νεολαία και να θέλεις ένα απονευρωμένο πράγμα, για να το κατευθύνεις; Πόσο επιτυχημένοςθα γίνει ο νέος πρόεδρος της νεολαίας, όταν έχει εξέλθει νικητής και τροπαιούχους, με άθλιες μεθοδεύσεις και τερτίπια; Τόσο γκαγκά, πιστεύουν κάποιοι του Κυριάκου, ότι είναι οι νεολαίοι; Απατώνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου