Σάββατο, Οκτωβρίου 22, 2016

ΝΔ: Έχουν φτάσει στο ταβάνι, τα μηδενικά κι οι νάνοι…

Posted by olympiada

ΟΙ ΣΩΓΑΜΠΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Κάποιοι μιλούν για «εμφύλιο» στη Νέα Δημοκρατία. Λάθος. Οι δύο φατρίες που συγκρούονται για τον έλεγχο ....της παράταξης δεν έχουν καμία σχέση με την «φυλή» της. Είναι και οι δύο φατρίες αποστατών που δυστυχώς βρέθηκαν στο τιμόνι της πολιτικής δύναμης που επανέφερε την δημοκρατία στην Ελλάδα.
Μιλάμε φυσικά για τον Μητσοτάκη, τον Σαμαρά και τα πειθήνια όργανα τους. Ναι, αυτούς που ενώ κατηγορούσε ο ένας τον άλλον για χρηματισμό και προδοσία το 2012, συνεργάστηκαν ευχαρίστως το 2015 προκειμένου να εκλεγεί ο Μητσοτάκης αρχηγός, με τον δόλιο τρόπο που όλοι θυμόμαστε. Η σαμαροεταιρεία με το σαμποτάζ στις πρώτες εκλογές, η υποψηφιότητα Γεωργιάδη με το βρώμικο παιχνίδι κατά Μεϊμαράκη, τους πλαστούς λογαριασμούς στο διαδίκτυο με στοιχεία νεκρών και τις χαλκευμένες διαδικτυακές δημοσκοπήσεις.
Ο Σαμαράς λοιπόν παρά την πρόσκαιρη συμμαχία με τον Μητσοτάκη, παρέμεινε πιστός στο όραμα του να επανέλθει ως αρχηγός και δικαιωμένος! Έτσι ξεκινά πολυδιάστατη δολιοφθορά στον Μητσοτάκη με κάθε μέσο.
Από την άλλη ο Μητσοτάκης, ξέχασε γρήγορα την υποχρέωση που έχει στον Σαμαρά για την εκλογή του, και βλέποντας τις μυστικές δημοσκοπήσεις να δείχνουν ότι όσο υπάρχει Σαμαράς στην παράταξη τα ποσοστά κατρακυλούν, αφού ότι πιάνει ο καλαματιανός γίνεται στάχτη, Προσπαθεί να τον απομακρύνει με κάθε κόστος. Βλέποντας παράλληλα τα ποσοστά αποδοχής Παυλόπουλου και Καραμανλή, προσπαθεί να δώσει τα διαπιστευτήρια του κάνοντας έξαλλους τους σαμαρικούς.
Κερασάκι στην τούρτα ο αντιπρόεδρος του κόμματος, ναι, στην παράταξη του Καραμανλή υπάρχει Γεωργιάδης αντιπρόεδρος, που άνοιξε …σχολή ρητορείας και εκπαιδεύει «ρήτορες» δια πάσα χρήση.
Εδώ ταιριάζει γάντι το άσμα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου