Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016

ΑΥΡΙΟ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.. ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ;

Ποιος το πιστεύει; Όσο πιο γρήγορα φύγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Νέα Δημοκρατία, τόσο περισσότερο γρήγορα, θα ανέβει η Νέα Δημοκρατία, στην εξουσία.
Η Νέα Δημοκρατία του σήμερα, είναι η συνθηκολογημένη Νέα Δημοκρατία, με όλα αυτά που πολεμούσε επί είκοσι χρόνια. Τους καναλάρχες, που ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις, το συγκρότημα Λαμπράκη με την Ντόλυ και τον υπόγειο πόλεμο, τα ψεύδη και τις αθλιότητες. Είναι μια Νέα Δημοκρατία, που κοιτά να φτιάξει ...με την βοήθεια της κυβέρνησης...τις σχέσεις της, με το νέο κατεστημένο, στο οποίο στηρίζεται. 

Είναι μια Νέα Δημοκρατία, που εθελοτυφλεί, όταν όλα δείχνουν ότι παραποιήθηκαν τα οικονομικά στοιχεία του ελλείμματος και κάποιοι μας έριξαν στον λάκκο με τα λιοντάρια.
Είναι μια Νέα Δημοκρατία, που ζητά την βοήθεια μόνον αποτυχημένων και ανθρώπων του παρασκηνίου.


Μια Νέα Δημοκρατία, που ένα χρόνο βρίσκεται στα ίδια ποσοστά, που είχε χωρίς να κερδίζει τίποτα από την άθλια πολιτική της κυβέρνησης. Μια Νέα Δημοκρατία, που δεν είναι...πλέον Νέα Δημοκρατία... Είναι μια μεταλλαγμένη μορφή ενός κομματιδίου, που σε τίποτα δεν θυμίζει τον ιστορικό ρόλο της παράταξης, που ίδρυσε ο Εθνάρχης, πριν από είκοσι χρόνια... Μεγάλη η ευθύνη όσων σιωπούν, γιατί τα πράγματα πλέον είναι ξεκάθαρα...-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου