Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2016

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και ο Σαμαράς στα κάγκελα

Ο πανάγιος αγώνας του Σαμαρά, περισσότερο ως ψυχιατρικό φαινόμενο και όχι ως πολιτική στάση, είναι αυτός της μόνιμης δικαίωσης.

Ο Αντώνης Σαμαράς, ο πολιτικός που όλοι αγαπήσαμε και λατρέψαμε, χρησιμοποίησε την περίοδο 2010-12, τον αντι-ΠΑΣΟΚικό λόγο του, προκειμένου..... να πείσει πως η λύση στο μνημόνιο του Γιώργου Παπανδρέου ήταν το δικό του Ζάππειο.

Κι έτσι κι έγινε, περίπου… Τελικά ο Αντώνης Σαμαράς έπεισε κομμάτι της κεντροδεξιάς, ψηφίστηκε και έγινε Πρωθυπουργός, παρέα όμως με το ΠΑΣΟΚ.
Η εξεταστική για το εθνοκτόνο μνημόνιο έγινε γαργάρα. Επίσης γαργάρα έγινε και η πρόσφατη ιστορία της ΝΔ. Ο Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να μην χαλάσει τη ζαχαρένια των Πασόκων συνεταίρων στην εξουσία, άφησε να λεηλατηθεί η μεγάλη αλήθεια του Κώστα Καραμανλή και σε όλες τις προκλήσεις ποιούσε την νήσσαν. Τον βόλευε όμως γιατί με το φόρτωμα της χρεοκοπίας στον Κώστα Καραμανλή, θα έβγαινε αυτός σωτήρας της κεντροδεξιάς και της Ελλάδας.

Η αλήθεια του Κώστα Καραμανλή έλαμψε. Το ΦΩΣ πέφτει παντού και καθημερινά. Το σκάνδαλο με την αλλοίωση των στοιχείων ελλείμματος περιόδου 2009-2010 όπου ανακατεύτηκαν και τα περίφημα Swap του Σημίτη, θα δικαστεί. Οι προσπάθειες φυσικής και πολιτικής εξόντωσης του Κώστα Καραμανλή και αυτή θα δικαστεί. Ο δήθεν δημοσιονομικός εκτροχιασμός της κυβέρνησης Καραμανλή έχει αποκαλυφθεί και αναλυθεί πλήρως, καθώς ο πρώην Πρωθυπουργός δανειζόταν για να καλύπτει τα σκανδαλώδη δάνεια 20 χρόνων του ΠΑΣΟΚ!

Σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς, μέσα από το διαδικτυακό του γραφείο τύπου το antinews, μας περιγράφει τα αποτελέσματα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και διαπιστώνει πως εκεί βρίσκεται όλο το άρρωστο ΠΑΣΟΚ. Καμία αντίρρηση. Δεν μας λέει όμως ποιος επέτρεψε αυτό το πολιτικοκοινωνικό εκτροχιασμό; Μα φυσικά ο Αντώνης Σαμαράς! Ο άνθρωπος που έδωσε την εξουσία στο ΠΑΣΟΚ, ρίχνοντας τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη το 1993. Ο άνθρωπος που συμμάχησε το 1995 με το ΠΑΣΟΚ για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και αφαιρώντας το δικαίωμα των εκλογών και την άνοδο στην εξουσία του Έβερτ. Ο άνθρωπος που ευεργετήθηκε από τον Κώστα Καραμανλή με την νεκρανάστασή του το 2004 και την επάνοδό του στη ΝΔ, παρόλα αυτά το 2009 έδωσε γραμμή στην ακόμη ενεργή Πολιτική Άνοιξη για ψήφο στο ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο έκανε και στις εθνικές εκλογές του 2015 για να μην βγει Πρωθυπουργός ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.


Αυτός ο εθνικός ολετήρας, ο Αντώνης Σαμαράς σήμερα διαμαρτύρεται γιατί το νοσηρό ΠΑΣΟΚ, αυτό που ο ίδιος έκανε θηρίο και επέτρεψε να γιγαντωθεί, έχει παρεισφρήσει στο λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα ο Αντώνης Σαμαράς, τελειώνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ο ίδιος στήριξε για την προεδρία της ΝΔ, με καθημερινές αδιάκοπες επιθέσεις. Οι διαρκείς γκάφες του νέου Προέδρου της ΝΔ είναι το καλύτερο άλλοθι για τον Αντώνη. Ο Αντώνης Σαμαράς επιτίθεται ακόμη σε όποιον μιλά για εθνική συναίνεση. Ευκολάκι και αυτό, όταν ο Μεσσήνιος γραφικός πολιτικός είναι του τσαμπουκά και της αστείρευτης πολιτικής μαγκιάς.
Ο Αντώνης Σαμαράς με υπαρχηγό τον Άδωνι Γεωργιάδη, βάζει τις βάσεις για τη νέα Πολιτική Άνοιξη, το κόμμα της Νέας Ελλάδας όπως το ονομάζει.

Ο Αντώνης που όλοι αγαπήσαμε!

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com
Σχετικά με τις διαφημίσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου