Σάββατο, Νοεμβρίου 05, 2016

Σε εκλογική ετοιμότητα η Νέα Δημοκρατία



Με εντολή Κυριάκου Μητσοτάκη σε επαγρύπνηση ο κομματικός μηχανισμός.Εδώ και αρκετό διάστημα, στην Πειραιώς, επικρατεί «αναβρασμός», με τους επικεφαλείς των
γραμματειών να είναι σε εκλογική ετοιμότητα , επιδιώκοντας την καλύτερη δυνατή οργάνωση, σε περίπτωση αιφνιδιασμού από πλευράς Μαξίμου με την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

Βασικό πυλώνα αυτής της προετοιμασίας αποτελούν οι περιοδείες, ανά την Ελλάδα, που έχουν ξεκινήσει κλιμάκια στελεχών με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας καθώς και ο ίδιος ο πρόεδρος της, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επίσης, έχει δοθεί σαφής οδηγία από το περιβάλλον του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να κλείσουν όλα τα ανοιχτά «μέτωπα» που υπάρχουν με τη στελέχωση των ψηφοδελτίων και στις τυχόν γκρίνιες που έχουν προκύψει.

Από χθες που φαίνεται ότι είναι θέμα ωρών η ανακοίνωση του ανασχηματισμού, με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει τεθεί σε πλήρη ετοιμότητα ο κομματικός μηχανισμός, με τον γραμματέα Οργανωτικού, Βασίλη Σπανάκη, να έχει κομβικό ρόλο.

Όπως τονίζουν στελέχη της Πειραιώς περιμένουν να δουν τη σύνθεση του νέου υπουργικού σχήματος, ώστε να κρίνουν και τη χρονική διάρκεια της νέας κυβέρνησης με το σενάριο των πρόωρων εκλογών να πλησιάζει όλο και περισσότερο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου