Κυριακή, Νοεμβρίου 20, 2016

ΠΩΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

Είναι πολύ απλό; Συμμαχεί με όσους έχει δώσει μάχη η Νέα Δημοκρατία, τα τελευταία...σαράντα χρόνια. Γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του, την ιστορία της παράταξης και παραγράφει αδικήματα και προδοσίες, της απέναντι πλευράς.

Βάζει μοιραίους, δειλούς και άβουλους, σαν τον έρμο τον Χατζιδάκι -αντιπρόεδρος κι αυτός ε;-να δηλώνουν ότι μπορεί να συνεργασθεί ...η Νέα Δημοκρατία, του Κούλη φυσικά, με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.

Εύχεται να έλθουν έτσι τα πράγματα για να συγκυβερνήσει πλέον με το ΠΑΣΟΚ, ώστε να έλθει πάλι ο Βενιζέλος και να φθάσει η Νέα Δημοκρατία, σε νούμερα πιο κάτω από του Αντωνάκη.

Ο Κούλης, πουλάει την ψυχή του στο διάβολο, για να κερδίσει την εξουσία... Κανέναν δεν θα ενδιέφερε αυτό, εάν δεν ενδιέφερε ότι μαζί με την ψυχή του, αυτό που έχει τέλος πάντων...δεν πούλαγε και την ψυχή της παράταξης, του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή. Αυτό άραγε κυρίες και κύριοι, θεωρεί ο Κυριάκος, ότι ενδιαφέρει λίγους; Για να δούμε....


Θετικός σε ένα ενδεχόμενο συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με το Ποτάμι ή το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κωστής Χατζηδάκις παραχωρώντας χθες συνέντευξη στην εφημερίδα Παραπολιτικά και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη.

Ειδικότερα ερωτηθείς εάν θα ανταποκρινόταν η ΝΔ σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, απαντά με νόημα:

Είμαι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο, ακόμα και αν πετύχουμε αυτοδυναμία. Διότι, ακριβώς επειδή οι στιγμές είναι ιστορικές, χρειαζόμαστε μια πλατιά, πατριωτική συμμαχία, η οποία να στείλει το μήνυμα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ότι η Ελλάδα, η πατρίδα μας, το παλεύει να αφήσει μια και καλή στην άκρη την κρίση.

Ερωτηθείς ακολούθως εάν θα έχουμε εκλογές σύντομα, ο κ. Χατζηδάκης δηλώνει: "Πιστεύω πως ναι, ανεξάρτητα από το αίτημα της Ν.Δ. Διότι η πραγματικότητα εκδικείται τον ΣΥΡΙΖΑ. Έκαναν παγκόσμιο ρεκόρ στα ψέματα και αυτή την ώρα δεν μπορούν να το παλέψουν, δεν βγαίνει. Προσπαθούν να το αντιμετωπίσουν βαφτίζοντας το κρέας ψάρι και αυτό εκνευρίζει ακόμα περισσότερο τους Ελληνες, διότι οι Ελληνες είναι και λίγο αντάρτες μέσα τους. Οταν ο άλλος, λοιπόν, τους λέει «Μην πιστεύεις στα μάτια σου ότι μειώθηκαν οι συντάξεις, πίστεψε στο γράμμα μου», σου απαντά: «Ρε φίλε, παράτα με». Αυτό το πράγμα πιστεύω ότι θα ενταθεί. Και κάποια στιγμή, προκειμένου ο Αλέξης Τσίπρας να κοιτάξει γύρω του και να μη δει κανέναν και να γίνει ουσιαστικά ένας Γιώργος Παπανδρέου νούμερο 2, θα κάνει μόνος του εκλογές, για να χάσει με ένα αξιοπρεπές ποσοστό"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου