Σάββατο, Νοεμβρίου 19, 2016

ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΦΩΤΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ. ΕΝΑ ΑΛΑΛΟΥΜ ΑΛΛΑΓΩΝ ΜΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ

Δεν τον φώτισε τον Κυριάκο, η επίσκεψη στο Άγιο Όρος. Δημιούργησε μια "σκιώδη κυβέρνηση", γεμάτη από αποτυχημένα πρόσωπα, με λίγες δυνατότητες -κατά πλειοψηφία- που σίγουρα πάντως, δεν κάνουν για τις θέσεις, που τους τοποθέτησε.
Αστείες καταστάσεις, αλλά και επικίνδυνες, καθώς ξεκάθαρα δείχνουν που το πάει ο Κυριάκος -αν και αμφιβάλουμε, αν κι αυτός γνωρίζει που το πάει-αλλοπρόσαλλες τοποθετήσεις, χωρίς ίχνος επιτελικού σχεδιασμού.
Ένα αλαλούμ προσώπων, αξιών και άνευ ουσίας ....
ισορροπιών, με την πτέρυγα του Αντώνη Σαμαρά, που έτσι κι αλλιώς ...ήδη βρίσκεται αλλού.

Αφού έβαλε την ...Μισέλ στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής έδεσε από κούπες.
Τον έρμο τον Άδωνι, τον έβαλε τομεάρχη Εθνικής Άμυνας, προφανώς γιατί πιστεύει ότι...μιλάει την ίδια γλώσσα με τον Καμμένο.

Προφανώς επίσης, τον άφησε και αντιπρόεδρο, για να δείχνει προς τα που πηγαίνει το κόμμα...Του χρύσωσε το χάπι του Κουμουτσάκου, βάζοντάς τον τομεάρχη Εξωτερικών, μόνον για αστείο ακούγεται φυσικά, αλλά εδώ έχει κάνει τόσες και τόσες τοποθετήσεις, αυτό μας μάρανε;

Τραβήξαμε και λίγο ΠΑΣΟΚ, με τομεάρχη τον Οικονόμου και την έρμη Παπακώστα, που δεν κατανοεί την θέση που την έβαλε, αναπληρώτρια και μάλιστα-η έρμη-τον ευχαριστεί κιόλας..

Στο υπουργείο Πολιτισμού, έβαλε την Όλγα Κεφαλογιάννη, καλή επιλογή και την Άννα Καραμανλή αναπληρώτρια (πως σου ξέφυγε Κούλη, δεν είδες το ...επίθετό της;)

Εκεί που όμως έχασε τα αυγά και τα πασχάλια, ήταν στην θέση τομεάρχη υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, που έβαλε τον τζούνιορ Καραμανλή.

Εδώ προφανέστατα λειτούργησε η ...ιστορία άσχετα -από τις ικανότητές του- ή τον τοποθέτησε για άλλοθι...

Στο Μεταναστευτικής Πολιτικής, δικαίως έβαλε τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, διότι συνεχώς ως ...μετανάστης, κυκλοφορεί με το μαγιό του στην Μύκονο και γενικώς του ...πηγαίνει το πόστο

Εκεί που τα έδωσε όλα όμως, είναι στον Βασίλη Κικίλια και στον Τάκη Θεοδωρικάκο.. .

Μετά την τοποθέτηση του κατηγορούμενου για παιδεραστία Γεωργιάδη στον Πολιτικό Σχεδιασμό, έβαλε τον απόλυτα αποτυχημένο στις προβλέψεις του, ως δημοσκόπο, Τάκη Θεοδωρικάκο..Εύγε.

Άσε τον Βασίλη Κικίλια. Ευθυτενή, υπερήφανο φίλο του κ. Γιαννούλια, επιτελικού στελέχους του Ομπάμα, υβριστή του Τραμπ... Αλλά όπως και να' χει το πράγμα, λένε οι κακές γλώσσες καλά έκανε ο Κυριάκος, γιατί ο Βασίλειος, είναι ιατρός, άσχετα εάν δεν έχει δώσει ποτέ εξετάσεις ως αθλητής που ήτο - πρωτίστως αθλητής- και δεν έχει ασκήσει ποτέ το επάγγελμα. Είναι όμως και φυσιογνωμικά, όπως όλοι μπορείτε να διαπιστώσετε, ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση...

Έρμε Κυριάκο.....

























Ε. Στη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του Κόμματος τοποθετείται ο βουλευτής Α’ Αθηνών κ. Βασίλης Κικίλιας.
ΣΤ. Συντονιστής του στρατηγικού σχεδιασμού και της επικοινωνιακής ομάδας αναλαμβάνει ο κ. Τάκης Θεοδωρικάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου