Τετάρτη, Νοεμβρίου 23, 2016

"Έρχεται" και ανασχηματισμός στις γραμματείες του κόμματος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη


Γιατί καθυστερεί και ποιες θα είναι οι αλλαγές


Μετά τον δομικό ανασχηματισμό στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την κάλυψη όλων των τομέων ευθύνης, ανά υπουργείο, σειρά έχουν οι «σκληρά» κομματικές θέσεις που έχουν και την πιο άμεση ευθύνη..... κατά την προεκλογική περίοδο.

Ήδη, στην ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν ώστε να είναι και το τελικό σχήμα που θα φτάσει μέχρι τις εκλογές.

Αυτό που καθυστερεί τις συγκεκριμένες ανακατατάξεις είναι το «τελεσίγραφο» του Κυριάκου Μητσοτάκη, στους νυν γραμματείς, ότι περιμένει άμεσα την απόφαση τους για το αν επιθυμούν να είναι υποψήφιοι βουλευτές. Είναι οριστική η απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ότι θα υπάρξει ασυμβίβαστο μεταξύ υποψηφίου βουλευτή και κομματικής θέσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως λέγεται από στελέχη της Πειραιώς, στόχος είναι η ουσιαστική ανασυγκρότηση αλλά και η καλύτερη συνεργασία των γραμματέων με τους υπευθύνους των τομέων. Στο στόχαστρο θα βρεθούν οι γραμματείες Οργανωτικού, Παραγωγικών Τομέων, Σχέσεων Κοινωνίας- Κόμματος, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα ,όπου θα δοθεί και ιδιαίτερη βαρύτητα για τη στελέχωση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου