Δευτέρα, Νοεμβρίου 14, 2016

Πώς το μηχανήματα αυτόματης πώλησης δεν θα σου "φάει" ξανά το σνακ

Η τεχνολογία στην υπηρεσία του καταναλωτή



Κοντοστέκεστε μπροστά από ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης. Τοποθετείτε το κέρμα στην ειδική σχισμή, ετοιμάζεστε να απολαύσετε το σνακ που έχετε επιλέξει και επιτέλους η πείνα σας θα ικανοποιηθεί- έστω και προσωρινά. Την ώρα όμως που η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, το αντικείμενο που ποθείτε όσο τίποτα στο κόσμο εκείνη την ώρα, εγκλωβίζεται στις προθήκες του μηχανήματος και παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες απεγκλωβισμού του, αποχωρείτε περισσότερο πεινασμένοι, οργισμένοι και... φτωχότεροι.

Κάτι πήγε στραβά, και σίγουρα δεν ευθύνεται η κακιά η ώρα... Απλά ρίξτε το φταίξιμο στην κατασκευή. Πλέον, οι σύγχρονες κατασκευές έχουν ελαχιστοποιήσει αν όχι εξαλείψει το πρόβλημα των χαμένων σνακ με ορισμένες μικρές αλλά καίριες αλλαγές-προσθήκες. Στο παρακάτω βίντεο, παρακολουθήστε βήμα βήμα το πώς δεν θα λυπηθείτε ποτέ ξανά το κέρμα που μόλις τοποθετήσατε.

Όπως βλέπετε, υπάρχουν αισθητήρες οι οποίες μετρούν το μέγεθος του κέρματος που μόλις εισάγατε. Στη συνέχεια, οι μαγνήτες ανιχνεύουν τον τύπο του μετάλλου του κέρματος τα οποία είτε απορρίπτονται όταν αυτά είναι κάλπικα, είτε θα μπουν στη σωστή θέση αν είναι αυθεντικά. Η τεχνολογία των υπέρυθρων ακτίνων, φροντίζει να μη χάσετε ξανά κάποιο σνακ. Όταν το τρόφιμο σπρώχνεται από τα ειδικά ελατήρια και αυτό πέφτει στον ειδικό χώρο, περνά μέσα από υπέρυθρες ακτίνες -αν η ακτίνα δεν το ανιχνεύσει, η σπείρα κινείται ξανά οπότε το σνακ πάντα βρίσκει το δρόμο για τον καταναλωτή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου