Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2016

Το «πρωτόκολλο» των Μητσοτάκηδων…



Μέχρι και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επιδιώκει να εντάξει στις προσωπικές της επιδιώξεις η...
οικογένεια Μητσοτάκη…

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», στις επετειακές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Δεκεμβρίου στα Χανιά, για την ένωση της Κρήτης με την υπόλοιπη Ελλάδα, θα παραστεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

« Αυτό δεν είναι δα και μεγάλη είδηση, γράφει η εφημερίδα . Εκεί που εντοπίζεται η είδηση, είναι στο δείπνο που θα παρατεθεί προς τιμήν του πρώτου πολίτη της χώρας, στην οικία της οικογένειας Μητσοτάκη, στο Ακρωτήρι των Χανίων. Οικοδεσπότες; Ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, και η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη. Εκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην ιστορική οικία Μητσοτάκη θα βρεθεί ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ, Τζ. Πάιατ, όπως και όλες οι ξένες αντιπροσωπίες που θα δώσουν το «παρών» στις επετειακές εκδηλώσεις».

Ουδείς πιστεύει βεβαίως ότι η Οικογένεια εμφορείται από αισθήματα αβρότητας …

Κάθε άλλο. Άλλωστε πρόσφατα έκαναν επίδειξη απρέπειας, περιφρονώντας δύο φορές το πρωτόκολλο. Στις εκδηλώσεις για τη 150η επέτειο από το Ολοκαύτωμα της Ιεράς Μονής Αρκαδίου, στο Ρέθυμνο, πήγαν στη Δοξολογία, μισή ώρα αργότερα από ο,τι ο ΠτΔ. Και σαν να μην έφτανε αυτό,αποχώρησαν από το γεύμα πολύ πριν αποχωρήσει ο Κ.Παυλόπουλος!

Στην Κρήτη βλέπετε το « πρωτόκολλο» των Μητσοτάκηδων είναι ισχυρότερο όλων και η Οικογένεια υπέρτατη Αρχή…

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου