Πέμπτη, Νοεμβρίου 17, 2016

KYΡΙΕ ...ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ.


Θα κάνει λέει "δομικό ανασχηματισμό", ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Άσχημο... καιρό επέλεξε. Τι θα ανασχηματίσει; Το ανύπαρκτο; Δεν υπάρχει κομματικός μηχανισμός και στελέχη. Φτώχεια παντού. Αφού θεωρούν ορισμένοι επιτυχία, το ότι θα βάλει τον ατυχή Κικίλια, στην θέση του Κουμουτσάκου. Φαντάσου δηλαδή ..δομική αλλαγή.
Δεν υπάρχουν στελέχη. Η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, έτσι όπως την διαμόρφωσε.... ο "φωστήρ των αποτυχιών" Αντωνάκης, είναι δεδομένη. Άγνωστοι μεταξύ αγνώστων. Το έχουμε ξαναγράψει... Κάντε μέτρηση της κοινής γνώμης των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας και ρωτήστε τους; Ποιους γνωρίζετε από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Αν σας αναφέρουν περισσότερα από δέκα, δέκα πέντε ονόματα να μας φτύσετε.
Δεν έχει ξεχωρίσει κανείς. Πρώτον, γιατί το σύστημα Μητσοτάκη, δεν τους αφήνει-υπάρχουν ορισμένοι που θα έπαιζαν μπάλα, αλλά λίγοι- και δεύτερον διότι από πλευράς δυναμικής και επικοινωνίας, είναι ανύπαρκτοι. Εδώ η επικοινωνία, έχουμε φθάσει στο εξευτελιστικό σημείο στην μεγάλη παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, να εκπροσωπείται από τον Άδωνι.


Τι σόι δομικό ανασχηματισμό να κάνει ο έρμος ο Κυριάκος; Πάλι θα γελάσουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου