Παρασκευή, Δεκεμβρίου 09, 2016

Μήνυση εις βάρος της Σοφία Βεργκάρα από τα... κατεψυγμένα της έμβρυα


Μια απίστευτη ιστορία

Όχι, δεν τρελαθήκαμε, είναι αλήθεια

Όταν η Σοφία Βεργκάρα αποφάσισε το 2013 να καταψύξει τα έμβρυά της, τα οποία αποτελούσαν τον «καρπό» του έρωτά της με τον τότε αρραβωνιαστικό της, επιχειρηματία Νικ Λόεμπ, σίγουρα δεν περίμενε...... πως αυτά θα στρέφονταν κάποια μέρα εναντίον της μαμάς τους, διεκδικώντας μάλιστα την κληρονομιά τους την οποία δεν εισέπραξαν ποτέ επειδή, πολύ απλά... δεν γεννήθηκαν!

Κι όμως, αν διαβάσει κανείς τη μήνυση που κατατέθηκε εις βάρος της γνωστής ηθοποιού, η οποία είναι πλέον παντρεμένη με τον σέξι συνάδελφό της Τζο Μανγκανιέλο, θα δει ότι αυτό ακριβώς συνέβη.

Πέρυσι, ο Λόεμπ είχε καταθέσει αγωγή για την προστασία των δύο (θηλυκών) εμβρύων, ζητώντας να του επιτραπεί να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να ολοκληρωθεί η κύησή τους από μια παρένθετη μητέρα, κάτι στο οποίο αντιτίθεται με πάθος η Βεργκάρα. Ωστόσο, ο πρώην αρραβωνιαστικός της πανέμορφης ηθοποιού (που μάλλον δεν έχει ακόμα ξεπεράσει τον χωρισμό τους) δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτήν την ενέργεια αλλά κατέθεσε αγωγή και στο όνομα των δύο... αγέννητων κοριτσιών.

Η μήνυση κατατέθηκε στην πολιτεία της Λουιζιάνα, μια πολιτεία που είναι καθαρά κατά των εκτρώσεων και όπου πρόσφατα πέρασε νόμος ο οποίος απειλεί με κλείσιμο τρία από τα τέσσερα κέντρα όπου πραγματοποιούνται τέτοιες επεμβάσεις.

Στα έγγραφα ο πατέρας των εμβρύων ισχυρίζεται ότι οι δύο αγέννητες κόρες του έχουν στερηθεί την κληρονομιά τους από ένα καταπίστευμα που δημιουργήθηκε για αυτές στην Λουιζιάνα, επειδή δεν γεννήθηκαν. Η αγωγή ζητά να παραδοθούν τα έμβρυα στον Λόεμπ ώστε να γίνει κανονικά η κύηση, να γεννηθούν και να εισπράξουν τα χρήματα, τα οποία προορίζονται για τις σπουδές και την ιατρική τους περίθαλψη.

Στην αγωγή, ο Λόεμπ, και τα έμβρυα, ζητούν επίσης την κατάργηση των γονεϊκών δικαιωμάτων της Βεργκάρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είχε υπογράψει ένα συμβόλαιο στο ART Reproductive Center στο Μπέβερλι Χιλς (όπου δημιουργήθηκαν τα έμβρυα) η οποία δήλωνε ξεκάθαρα ότι κανένα από τα δύο μέρη δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα έμβρυα χωρίς την συγκατάθεση του άλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου