Δευτέρα, Δεκεμβρίου 12, 2016

Μητσοτάκης: Ομιλίες χωρίς έμπνευση και ουσία

Ακούγοντας την  ομιλία του Κ. Μητσοτάκη – και άλλες – αναρωτηθήκαμε, μα είναι δυνατόν να βυθίζεται η Ελλάδα και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εκμεταλλεύεται τον τηλεοπτικό και κοινοβουλευτικό του χρόνο αναπαράγοντας τα δελτία τύπου του κόμματος;

Σε μία χώρα που καθημερινά χειροτερεύει.... σε όλους τους δείκτες, θα περίμενε κανείς από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ξεσηκώσει με το πρόγραμμα και τις ιδέες του.

Η Ελλάδα βρίσκεται πιο κάτω από τον πάτο, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν βρίσκει τίποτα νέο να πει. Σκαλωμένος με τις εκλογές επαναλαμβάνει γραφικά και αξιοθρήνητα τις ίδιες φράσεις.

Μα ποιος γράφει τις ομιλίες του Μητσοτάκη; Ο διευθυντής του γραφείου τύπου του, ο Μακάριος Λαζαρίδης; Αυτός που οι ευρηματικές του ατάκες γίνονται περίγελος για την ποιότητα και το ύφος του ανδρός; «Τσοβόλα δώστα όλα» είχε γράψει στο twitter, αναφερόμενος στις παροχές Τσίπρα, δείχνοντας αμέσως το στυγνό πρόσωπο της νέας Νέας Δημοκρατίας στους συνταξιούχους.

Αυτή την ίδια κακόγουστη ατάκα βρήκε να μας πει και χτες ο Κ. Μητσοτάκης, αποδεικνύοντας το μηδενικό σεβασμό στην τρίτη ηλικία. Γιατί εδώ δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για περιττές δημαγωγίες. Ναι, ο Τσίπρας αφήνει μία κοινωνική ομάδα απλήρωτη για να κάνει ρουσφέτι σε μία άλλη που θεωρεί πελάτες της, όμως η διαχείριση αυτή της κατάστασης δεν γίνεται με αναλγησία.

Ο λογογράφος του Κ. Μητσοτάκη, και ο ίδιος φυσικά, αγνοούν την πραγματικότητα και αδυνατούν να δώσουν ένα στίγμα δυναμικής σωτήριας παρέμβασης από τη νέα Νέα Δημοκρατία.

Προς τι λοιπόν το αίτημα για εκλογές αν μετά τις εκλογές δεν υπάρχει έμπνευση και σχέδιο, παρά μόνο στυγνή εφαρμογή του Μνημονίου;

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου