Τετάρτη, Δεκεμβρίου 14, 2016

Έξι σοβαρά τραυματίες σε τροχαίο στη ΣυγγρούΟυρές αυτοκινήτων και απίστευτο μποτιλιάρισμα μέχρι και τον Πειραιά

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση των διασωστών του ΕΚΑΒ οι τέσσερις βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση Πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί, μετά τις επτά, στη Λεωφόρο Συγγρού..... στην άνοδο, στο ύψος του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (Φιξ). Αποτέλεσμα της σφοδρότατης σύγκρουσης δύο αυτοκινήτων είναι έξι άνθρωποι να τραυματιστούν πολύ σοβαρά, με τους τέσσερις από αυτούς, κατά την πρώτη εκτίμηση των διασωστών του ΕΚΑΒ, να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό.

Όπως έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα και στο δεύτερο δύο. Ένα από τα δύο έκανε αναστροφή την ώρα που το άλλο έμπαινε στη Συγγρού, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα. Το ένα εκ των δύο εμπλεκομένων ΙΧ -άγνωστο ακόμη ποιο- κινούταν με μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση.

Όσο για τις αρχικές πληροφορίες που έκαναν λόγο για πεζό που εμπλέκεται στο τροχαίο δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη.

Μέχρι και αυτή την ώρα το δεξί ρεύμα ανόδου της Συγγρού παραμένει κλειστό αν και τα αυτοκίνητα που είχαν εμπλακεί στο τροχαίο έχουν απομακρυνθεί ενώ επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο με το μποτιλιάρισμα να φτάνει μέχρι τον Πειραιά.


To tweet της Πυροσβεστικής για το τροχαίοΔείτε βίντεο και φωτογραφίες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου