Σάββατο, Δεκεμβρίου 03, 2016

Δωράκια και μαχαιρώματα...



Με άδεια χέρια πήγε στο ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ ο Κυρ. Μητσοτάκης, ο οποίος παρότι ζήτησε εκ νέου εκλογές, δεν είχε τίποτα απολύτως να πει για...
τις χρόνιες περικοπές των πόρων της αυτοδιοίκησης, παρά μόνον να επικρίνει την κυβέρνηση για την οικονομική της πολιτική.

Μπορεί όμως, να θεώρησε «δωράκι» στον Γ. Πατούλη αυτή την τακτική του και γι’ αυτό ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Κυρ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον «γαλάζιο» πρόεδρο της ΚΕΔΕ, είπε: «Ελπίζω να περίσσεψε και για μένα κάνα δωράκι, κ. δήμαρχε». Το σχόλιο προκάλεσε τα γέλια του ακροατηρίου καθώς ο Γ. Πατούλης μέχρι εκείνη την ώρα επιβράβευε όλους τους ομιλώντες, που χαιρέτιζαν το συνέδριο, με μια αναμνηστική πλακέτα.

Ο μόνος ο οποίος δεν έλαβε αναμνηστική πλακέτα ήταν ο πρόεδρος των περιφερειαρχών Κ. Αγοραστός, ο οποίος όμως είχε προηγουμένως δυσαρεστήσει τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ για το ύφος που χρησιμοποιεί στις ανακοινώσεις του. «Με ονοματεπώνυμα πρέπει να μιλάμε και ό,τι λέμε να το λέμε με σοβαρότητα, ιδίως όταν προέρχεται από αυτοδιοικητικά όργανα» είπε χαρακτηριστικά ο Κ. Αγοραστός.

Το δηκτικό σχόλιό του ήρθε ως απάντηση στην πρόσφατη ανακοίνωση της ΚΕΔΕ, όπου ο Γ. Πατούλης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά αντιπεριφερειαρχών, χωρίς να τους κατονομάζει, που δεν εγκρίνουν τις προτάσεις χρηματοδότησης των δημάρχων...

Η.Β. - avgi.gr
Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου