Κυριακή, Δεκεμβρίου 11, 2016

H NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.

Τo δείχνουν ακόμα και οι δημοσκοπήσεις των...δημοσκόπων, που πατρονάρουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το λένε και το υπογραμμίζουν κι εκείνοι, που εύχονται την πτώση της συγκυβέρνησης.

Ο Κυριάκος δεν έχει προετοιμασθεί για να κυβερνήσει, δεν έχει ιδέα τι θα αντιμετωπίσει και η εξουσία έχει γίνει γι' αυτόν αυτοσκοπός, ακόμα κι αν το κόστος, είναι η ίδια η λειτουργία του κράτους.

Γι' αυτό ακριβώς και πρώτο κόμμα, είναι... οι αναποφάσιστοι. Επειδή φεύγουν από τον θίασο και δεν θέλουν να πάνε σε ...άλλον θίασο, απλώς να αλλάξουν έργο. Γι' αυτό και δεν βλέπεις εκδηλώσεις υπέρ της Νέας Δημοκρατίας, παρά μόνον εναντίον του Σύριζα. Η ψήφος είναι αρνητική. Γι αυτό και είναι γκαστρωμένη. Ουδείς γνωρίζει πόσο κοντά θα είναι ο Τσίπρας και η παρέα του στην Νέα Δημοκρατία στις εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν.

Ακόμα και ο Γιάννης Πρετεντέρης, που.... ζει για την ημέρα που θα εκλεγεί η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου, γράφει στο άρθρο που φιλοξενούμε σε άλλη ανάρτηση:


"Tα δυσάρεστα νέα είναι ότι η τύχη της Νέας Δημοκρατίας, δουλεύει ενώ αυτή κοιμάται"

"Η Νέα Δημοκρατία, εξακολουθεί να έχει πρόβλημα πολιτικού προσωπικού"

Η Νέα Δημοκρατία έχει πρόβλημα στόχευσης, αφού η βασική της εξαγγελία περί μείωσης φόρων, προσκρούει στις απαιτήσεις των δανειστών.

Τι λέει ο Πρετεντέρης, με άλλα λόγια στον Κυριάκο; Δεν είσαι προετοιμασμένος, δεν έχεις πρόγραμμα, έχεις κάνει μια εξαγγελία, που δεν περνά με τίποτα περί μείωσης φόρων, γιατί οι δανειστές δεν θα σε αφήσουν, έχεις αφήσει τον Τσιπρα να φθείρεται και δεν αποδεικνύεις ότι εσύ αποτελείς εναλλακτική λύση. Γιατί, όπως σωστά πάλι λέει ο Πρετεντέρης- θα νιώθει έκπληκτος που τον εκθειάζουμε- εντάξει με την προσμονή να πέσει ο Τσίπρας, αλλά αυτή είναι έως την ημέρα των εκλογών. Μετά τι γίνεται;

Πως τα βλέπεις τα πράγματα Κυριάκο, λέμε εμείς; Με ποιους θα κυβερνήσεις; Μας πιάνουν τα γέλια, όταν το σκεφτόμαστε...Κι αυτό ξέρεις, αρκεί να αλλάξει τα πράγματα, ακόμα και την ημέρα των εκλογών.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου