Τρίτη, Δεκεμβρίου 06, 2016

Διάσημες ηθοποιοί χωρίς ρετούς στο νέο ημερολόγιο της Pirelli

Διάσημες ηθοποιοί χωρίς ρετούς για το ημερολόγιο της Pirelli
Ασπρόμαυρα πορτρέτα μακριά από την ψηφιακή επεξεργασία



H Νικόλ Κίντμαν, η Ούμα Θέρμαν, η Έλεν Μίρεν και ο φωτογράφος Πέτερ Λίντμπεργκ παρουσίασαν σήμερα στο Παρίσι την έκδοση για το 2017 του περίφημου Ημερολογίου Pirelli, στις σελίδες....
του οποίου δεσπόζουν 15 ασπρόμαυρα πορτρέτα πρωταγωνιστριών του παγκόσμιου κινηματογράφου.


«Δεν είμαι οπαδός των μπικίνι» δήλωσε ο διάσημος καλλιτέχνης Πέτερ Λίντμπεργκ περιγράφοντας το ύφος της 44ης έκδοσης του ημερολογίου.

«Έχουν γδυθεί ενώ παραμένουν ντυμένες» συμπλήρωσε ο Γερμανός φωτογράφος ηλικίας 72 ετών.

Μόλις 15.000 αντίτυπα θα διατεθούν για χάρη προσωπικοτήτων του καλλιτεχνικού χώρου και της πολιτικής. Αντιθέτως θα είναι αδύνατο για το κοινό να αποκτήσει αυτό το πολυπόθητο δώρο.

Κοντινά πορτρέτα, βλέμματα στο κενό, διαπεραστικά ή με διάθεση ρομαντισμού: ο Λίντμπεργκ απαθανατίζει τις ηθοποιούς, εκτιμά ο ίδιος, «σε μια ομορφιά περισσότερο αληθινή και αυθεντική, μια ομορφιά που εκφράζει την ατομικότητα, την τόλμη να είσαι ο εαυτός σου και την ευαισθησία».

Με την ηθοποιό Νικόλ Κίντμαν ξεκινά το ημερολόγιο, είναι ο μήνας Ιανουάριος.






Την ακολουθεί η Λεά Σεϊντού. Η Ρόμπιν Ράιτ φωτογραφίζεται με ένα μαύρο κορμάκι.






Ο μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην Ούμα Θέρμαν, που έχει επιλέξει ένα λευκό πουλόβερ: η πρωταγωνίστρια έχει τα μαλλιά της κάτω, τα οποία παίρνει ο αέρας.






Στις σελίδες του ημερολογίου ο τυχερός αναγνώστης μπορεί να δει και την Λουπίτα Νιόνγκο, την ομορφότερη γυναίκα του πλανήτη το 2014, σύμφωνα με το περιοδικό "People".

Επίσης, η Κινέζα Ζανγκ Ζιγί και η Σαρλότ Ράμπλινγκ διακοσμούν τις σελίδες του εντύπου. Η νεότερη πρωταγωνίστρια του ημερολογίου, η 28χρονη Αλίσια Βικάντερ, έχει ανησυχητικό βλέμμα, χαμένο στο κενό.

H Τζούλιαν Μουρ:






Οι φωτογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν το διάστημα μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου του 2016 στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Λονδίνο, το Βερολίνο και το Τουκέ στη Γαλλία.
Το backstage της φωτογράφησης, εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου