Κυριακή, Ιανουαρίου 15, 2017

ΒΟΜΒΑ Η μυστική συνάντηση με Μητσοτακη που άνοιξε το δρόμο της επιστροφής Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ

Posted by kalinda

Μοιάζει με θεωρία συνωμοσίας αλλά δεν είναι, είναι απλώς ένα σχέδιο για να διεκδικήσει η Νέα Δημοκρατια την εξουσία με την ελπίδα ο Μητσοτάκης να καταφέρει να γίνει πρωθυπουργός. Η επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ.... αποφασίστηκε το καλοκαίρι σε συνάντηση που είχε ο Μητσοτακης

με πρώην πρωθυπουργό. Ο σχεδιασμός τους ήταν ο εξής: Να το παλέψει ο Μητσοτακης οσο μπορει για να φέρει ψήφους στη Νεα Δημοκρατια και οταν φτάσει στην οροφή των ψήφων που μπορει να συγκεντρώσει να αρχίσει η ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ ώστε να συγκεντρώσει τις ψήφους που δεν μπορει να μαζέψει η Νεα Δημοκρατια.

Στο ΠΑΣΟΚ ξέρουν καλά οτι η Νεα Δημοκρατια τους χρειάζεται για να μπορέσει να σχηματίσει κυβερνηση σε περίπτωση που έρθει πρωτο κομμα και τα δίνουν όλα για όλα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ειναι η επιστροφή Γρηγοράκου στο ΠΑΣΟΚ παρόλο που ήταν πιο κοντά στη ΝΔ αλλα εγινε γιατί ήταν πιο εύκολο να κρατήσει ψήφους στο ΠΑΣΟΚ παρα να τις μεταφέρει στη ΝΔ.

Πασοκ και ΝΔ εχουν ήδη συμφωνήσει στο μοίρασμα των βουλευτων του ποταμιού και της Ένωσης Κεντρωων.

Αυτο που δεν εχουν καταλάβει ειναι πως η αδυναμία της ΝΔ να συγκεντρώσει όλες αυτές τις ψήφους που επιχειρούν να στείλουν τωρα στο ΠΑΣΟΚ μπορει να της στερήσει την πρώτη θέση και οταν το καταλάβουν θα ειναι πια αργά γιατί αυτο θα συμβεί το βράδυ των εκλογών.

kalinda

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου