Κυριακή, Ιανουαρίου 08, 2017

O Έλληνας Σόρος από τα Lidl...



Αισιόδοξα ξεκίνησε η νέα χρονιά για την χώρα μας, αφού ο Αρτέμης Σώρρας όχι μόνο έχει 7 τρισεκατομμύρια ευρώ για να...
εξαγοράσει το δημόσιο χρέος και να μετατρέψει την Ελλάδα σε Ελβετία, αλλά θα αγοράσει και μερικές γειτονικές χώρες, για να εξαπλωθούν οι Έλληνες και να είναι πιο άνετα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το γαλαξιακό ρεπορτάζ, ο Αρτέμης Σώρρας πούλησε την τεχνολογία του Δαίδαλου στην Κίνα και θα πληρωθεί με δισεκατομμύρια τόννους ρύζι.

Παράλληλα, ο Αρτέμης Σώρρας κρίθηκε ως ο πιο κατάλληλος από την ελληνική Δικαιοσύνη για να μεγαλώσει το παιδί της Πόλας Ρούπα.
Ο Αρτέμης Σώρρας θα μεγαλώσει το παιδί της Πόλας Ρούπα στον πλανήτη Άρη, όπου κατοικούν εκλεκτοί Έλληνες με καθαρό DNA.

Υποψήφιος για να μεγαλώσει το παιδί της Πόλας Ρούπα ήταν και ο ρουφιάνος που την κάρφωσε στην Αστυνομία αλλά δεν πρέπει το όνομά του να γίνει γνωστό γιατί κάποιοι κακοήθεις μπορεί να θελήσουν να του βάλουν τα χρήματα της επικήρυξης σε ένα ευαίσθητο σημείο του σώματός του.

Εν τω μεταξύ, ενοχλημένοι παρουσιάζονται δεξιοί κι αριστεροί πολιτικοί απατεώνες, γιατί ο Αρτέμης Σώρρας εξαπάτησε πολλούς πελάτες τους και τους κλέβει την πελατεία.

(Δεν έχω γράψει ποτέ πριν για τον Σώρρα -τον Έλληνα Σόρος από τα Lidl-, ούτε δημοσίευσα τα άπειρα μέιλ που μου έχουν σταλεί για αυτόν. Εκατοντάδες μέιλ για τον Σώρρα ήταν από οπαδούς του, που μου έγραφαν, μεταξύ άλλων, πως είμαι ξεπουλημένος επειδή δεν γράφω για τον νέο Έλληνα σωτήρα. Μνημόνια μέχρι να αντιληφθούν οι Έλληνες πως δεν υπάρχουν πολιτικοί ή άλλοι σωτήρες. Δηλαδή, στον αιώνα των αιώνων. Αμήν.)

(Πάντως, έχω γράψει πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει δόγμα του σοκ αλλά δόγμα της ηλιθιότητας.)

pitsirikos.net
Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου