Πέμπτη, Φεβρουαρίου 23, 2017

Οσμανλίσπορ-Ολυμπιακός 0-3: Ερυθρόλευκο πάρτι στην Άγκυρα και πρόκριση στους "16"



Europa League. Tο πανό που σήκωσαν στα ελληνικά οι Τούρκοι οπαδοί 
Η αήττητη φέτος στην Ευρώπη Οσμανλίσπορ μπορεί να έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη υποκλίθηκε στην ερυθρόλευκη ανωτερότητα – Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 47’ άνοιξε το δρόμο ....της πρόκρισης, στο 70’ από τη φοβερή προσπάθεια και την ασίστ του Ανδρούτσου ο Ελιονούσι διαμόρφωσε το 0-2 και λίγο πριν το φινάλε ο Ανσαριφάρντ έγραψε το τελικό 0-3!


Τα χρυσά γκολ για τους Πειραιώτες που... καθάρισαν την πρόκριση στο β' ημίχρονο (μετά το 0-0 του πρώτου ματς) πέτυχαν ο Ανσαριφάρντ στο 47' και στο 86' και ο Ελιονούσι στο 70'.

Στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης στην έδρα των Τούρκων ο Ανσαριφάρντ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σεμπά και κεφαλιά- πάσα του Μποτία έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, ενώ 23 λεπτά μετά ο Ανδρούτσος έδωσε ασίστ «πάρτο - βάλτο» στον Νορβηγό εξτρέμ του Ολυμπιακού, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 0-2 για τους Πειραιώτες. Ο Καρίμ τελικά έγραψε το... τελικό σκορ στο 86' από ριμπάουντ μετά από απόκρουση από σουτ του Σεμπά.

Eτσι, ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά μετά το 2011/12 περνά στους «16» του Europa League.




Χωρίς καμία διάθεση για προκλήσεις υποδέχονται οι φίλοι της Οσμανλίσπορ τον Ολυμπιακό. Πανό που κρεμάστηκε στην εξέδρα στέλνει μήνυμα φιλίας στην Ελλάδα.

Με φιλική διάθεση έδειξαν διατεθειμένοι να υποδεχθούν τον Ολυμπιακό οι φίλοι της Οσμανλίσπορ.

Παρόλο που το γήπεδο είναι γεμάτο με τουρκικές σημαίες, η εξέδρα δεν έδειξε διατεθειμένη να προσδώσει εχθρικό χαρακτήρα στο ματς.

Αντιθέτως, σηκώθηκε πανό στην κερκίδα που γράφει (στα ελληνικά, στα τουρκικά και στα αγγλικά): «Ας κερδίσει η φιλία, αγαπητέ γείτονα».



Πηγή: Sport-fm











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου