Σάββατο, Φεβρουαρίου 18, 2017

Η χώρα θα σωθεί! Ο Πάγκαλος (μαζί τα φάγαμε) θα ψηφίσει Μητσοτάκη! Ζήτησε και διαγραφή 16 βουλευτών ΝΔ!!!




Όλοι τους (οι Πάγκαλοι) δούλεψαν μέσα από το βρώμικο ΠΑΣΟΚ για να πέσει ο Κώστας Καραμανλής και να έρθει το εθνοκτόνο Μνημόνιο. Τώρα θέλουν να μπουν στη μεταλλαγμένη Νέα Δημοκρατία για να συνεχίσουν.... το πάρτυ λεηλασίας της Ελλάδας. Ο συγκεκριμένος τοξικός Πάγκαλος που έχει σχετιστεί με την παράδοση των Ιμίων και του Οτσαλάν, έχει και άποψη για 16 Βουλευτές της ΝΔ για τους οποίους ζήτησε διαγραφή!! Το τερμάτισε δηλαδή.

Στην παραδοχή ότι θα ψηφίσει… το κόμμα του Μητσοτάκη προχώρησε χτες ο πρώην σπουδαίος υπουργός του ΠΑΣΟΚ (μαζί τα φάγαμε) Θεόδωρος Πάγκαλος γνωστός για τα Ίμια και τον Οτσαλάν, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, προκειμένου, όπως είπε »να ηττηθεί η κυβέρνηση των αλητών και των τραμπούκων». Ο ίδιος αυτός ο απίστευτος, μιλώντας στον Σκάι, χαρακτήρισε ανύπαρκτο το ΠΑΣΟΚτου 5% και τόνισε ότι δεν μπορεί μα αυτό το ποσοστό να συνδράμει στην ήττα της κυβέρνησης, ξεχνώντας ότι και ο ίδιος το διέλυσε όπως διέλυσε και τη χώρα.

Ο κ. Πάγκαλος, έκανε, επίσης, λόγο για «χούντα» και φασιστικές πρακτικές, αναφερόμενος σε επιθέσεις που δέχθηκε ο ίδιος προσωπικά όταν επιχειρούσε να εμφανισθεί και να μιλήσει δημοσίως, από στελέχη του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα.

«Τότε που με γιαούρτωσαν, αν ήμουν λιγότερο ψύχραιμος θα χυνόταν αίμα», δήλωσε και πρόσθεσε πως πίσω από το περιστατικό βρισκόταν η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.
Σε σχέση, δε, με την ερώτηση 16 βουλευτών της ΝΔ που κατέθεσαν ερώτηση για το τάμα του έθνους, είπε ότι είναι απαράδεκτοι, διότι το θέμα συνδέεται με σκάνδαλο οικονομικό της χούντας και ζήτησε από την ηγεσία του κόμματος να μην τους χρίσει ξανά υποψήφιους βουλευτές.

Ερώτηση προς την ηγεσία της μεταλλαγμένης ΝΔ: θα απαντήσει κάπου, κάπως, κάποτε και κανείς σε αυτούς τους πράσινους ολετήρες του παρελθόντος που εκφέρουν άποψη για τα στελέχη της ΝΔ ή επειδή γλύφουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι μια χαρά;

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου